Portugália, Celorico De Basto, Braga
...A Basto Párlat egy olyan lepárlóegység, amely feléleszti a Basto régió ősi módszereit az alkoholos italok előállításában, különös hangsúlyt fektetve a bor és a szőlőpárlat alembikben történő égetésére. A Basto Párlat ötvözi a bor és a szőlőpárlatok hagyományos előállítását egy széles választékú alkoholos ital gyártásával, akár saját márkáján, akár az ügyfél kérésére. A borászati melléktermékek...
Portfólió (73)
Olaszország, Trepuzzi
...Egy casket, tele értékes alkoholos cseppekkel élénk színekben, folyékony fás esszenciák egzotikus felhangokkal és aromákkal, amelyek ősi hagyományokról mesélnek, a Drink Box by Pedro Ferreira a gondosan készített dolgok iránti szenvedélyt öleli fel. Az időtlen mignon formátumban a Drink Box egy igazi élvezet, amit adni és kapni is öröm. A Drink Box tartalmazza: 1 üveg Rum Farol 50ml 1 üveg Rust...
Portfólió (89)
Franciaország, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - Cuvée 190 ans valódi ünneplése a desztillálás művészetének, felejthetetlen ízélményt kínálva. 190 éven át érlelt, ez az armagnac egy ősi tudás gyümölcse, amely gazdag és összetett aromákban nyilvánul meg. A szájban kandírozott gyümölcsök, finom fűszerek és bársonyos édesség jegyeit tárja fel, ami tökéletes választássá teszi a kifinomult italok kedvelői számára. Legyen szó...
Portfólió (22)
Franciaország, Fraisse Des Corbieres
1999-ben, Narbonne közelében, az Aude megyében alapították a Domaine du Cardona-t, amely Franciaország első számú gyártója a történelmi bor alapú italoknak, mézből, fűszerekből, aromákból és virágokból készült termékeknek. Az ókortól a reneszánszig, a középkoron át, a Cardona birtok régi borainak másolatai ma már több mint 200 történelmi helyszínen találhatók: kastélyokban, apátságokban, régészet...
Portfólió (10)
BORÁSZAT GRÚZIÁBAN A Dél-Kaukázus, amely Grúziával együtt a világ legősibb borászati régiója, valószínűleg már körülbelül 8000 éve foglalkozik bor termesztésével. Grúziában körülbelül 500 szőlőfajta terem. A kedvező éghajlati viszonyok és Grúzia földrajzi elhelyezkedése elsőrangú, megkülönböztethető borokat eredményez. Régészeti leletek alapján a történészek úgy vélik, hogy Grúzia a borászat szü...
Portfólió (1)
Franciaország, Laval
...A Baobab Bio Szupergyümölcs Szirup – A Természetes Vitalitás Forrása Merüljön el egy felejthetetlen ízélményben a Baobab Bio Szupergyümölcs Szirupunkkal, amely a jólét és az íz fenséges egyesítése. Gondosan készült Franciaország nyugati részén, szirupunk valódi ünneplése a Baobabnak, ennek az ősi szupergyümölcsnek, amely rendkívüli jótékony hatásokkal bír. "RÁZD MEG HATÁROZOTTAN" Változatos...
Portfólió (8)
Franciaország, Cavignac
...A Gyömbér (Hedychium gardnerianum) a gyömbérfélék családjába tartozó rizóma. Évelő növények közé tartozik. Évszázadok óta termesztik ázsiai országokban, a gyömbér most már beilleszthető kerteinkbe vagy cserépben is, néhány termesztési szabály betartásával. Ősi módon fűszerként termesztették, de gyógynövényként is ismert. A kurkumához hasonlóan ez a lágyszárú növény néha elérheti az 1 méteres...
Portfólió (100)
Spanyolország, Murcia
...Kiváló minőségű ital, amelyet kézműves módon, Don Carmelo Rodríguez, a lepárlónk alapítójának örökségül hagyott ősi receptje szerint készítenek. A legjobb kakaókat finom gondossággal keverjük össze, amelyeket összezúzunk és keverünk, amíg ízletes pralinét nem kapunk, amelyhez hozzáadjuk a legjobb titkot, tizenkét gyümölcs- és likőr alapú összetevőt, amelyek a Yara csokoládét a legjobbnak és...
Portfólió (178)
Franciaország, Ascain
... italokat készít ősi eljárások szerint. Termékeink mindegyike tartósítószerek vagy színezékek hozzáadása nélkül készül. A Txopinondo emellett almalevet, 17° alkoholtartalmú aperitift (Sagarno pálinkából, Irouléguy vörösborból és almaléből készült), 18° alkoholtartalmú zöld almás likőrt, 18° alkoholtartalmú vadalmás ánizslikőrt, 40° alkoholtartalmú Sagarno pálinkát, almás ecetet és balzsamecetet is készít.
Portfólió (8)
Franciaország, Mazion
...% Merlot, 20% Cabernet és 5% Malbec összetevőkből állnak, így egy ízek szimfóniáját alkotják, amely megragadja terroirunk esszenciáját. Fehér boraink 30% Colombard és 70% Sémillon házasításával készülnek, ami páratlan eleganciájú borokat eredményez, amelyeket ősi módszereink tesznek még különlegesebbé. Ezen kívül nemrégiben bővítettük szakértelmünket, hogy Crémant de Loire-t készítsünk a Saumur régióból, amely elbűvöli a finom habzóborok kedvelőit.
Portfólió (11)
Franciaország, St Jean St Nicolas
A Guillaumette vállalat egy olyan cég, amely a kézműves génépi készítésére specializálódott, és egyedi, autentikus ízeket kínál a hagyományos génépihez. Az vállalat minősége és ősi tudása révén Franciaországban és külföldön is elismertté vált.
Olaszország, Venezia
...HISTORIKUS OLASZ SÖR A Birra Venezia, amelynek gyökerei már 1835-re nyúlnak vissza, egy független vállalat, amely 2007-ben újjászületett Velencében, és a város sörfőzési történelmét képviselő ősi sörmárkák tulajdonosa és forgalmazója: "Birra Venezia" (1913) és "Birra San Marco" (1908). Célunk egy történelmi múlt és ősi sörfőzési hagyomány helyreállítása volt, amelyeket egy minőségi termékkel...
Portfólió (4)
Franciaország, La Forêt Fouesnant
Az 1950-ben François SEHEDIC által alapított kézműves vállalat a kezdetektől fogva az ősi fajtájú cider almából készült italok előállítására specializálódott, amelyek a breton vidékre, különösen a neves Fouesnant területére jellemzőek. Rendszeresen elismerik szakértelmét számos rendezvényen, különösen a párizsi általános mezőgazdasági versenyen.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre