...A Basto Párlat egy olyan lepárlóegység, amely feléleszti a Basto régió ősi módszereit az alkoholos italok előállításában, különös hangsúlyt fektetve a bor és a szőlőpárlat alembikben történő égetésére.
A Basto Párlat ötvözi a bor és a szőlőpárlatok hagyományos előállítását egy széles választékú alkoholos ital gyártásával, akár saját márkáján, akár az ügyfél kérésére. A borászati melléktermékek...
...Egy casket, tele értékes alkoholos cseppekkel élénk színekben, folyékony fás esszenciák egzotikus felhangokkal és aromákkal, amelyek ősi hagyományokról mesélnek, a Drink Box by Pedro Ferreira a gondosan készített dolgok iránti szenvedélyt öleli fel. Az időtlen mignon formátumban a Drink Box egy igazi élvezet, amit adni és kapni is öröm.
A Drink Box tartalmazza:
1 üveg Rum Farol 50ml
1 üveg Rust...
...L'Armagnac Castarède - Cuvée 190 ans valódi ünneplése a desztillálás művészetének, felejthetetlen ízélményt kínálva. 190 éven át érlelt, ez az armagnac egy ősi tudás gyümölcse, amely gazdag és összetett aromákban nyilvánul meg. A szájban kandírozott gyümölcsök, finom fűszerek és bársonyos édesség jegyeit tárja fel, ami tökéletes választássá teszi a kifinomult italok kedvelői számára. Legyen szó...
1999-ben, Narbonne közelében, az Aude megyében alapították a Domaine du Cardona-t, amely Franciaország első számú gyártója a történelmi bor alapú italoknak, mézből, fűszerekből, aromákból és virágokból készült termékeknek.
Az ókortól a reneszánszig, a középkoron át, a Cardona birtok régi borainak másolatai ma már több mint 200 történelmi helyszínen találhatók: kastélyokban, apátságokban, régészet...
BORÁSZAT GRÚZIÁBAN
A Dél-Kaukázus, amely Grúziával együtt a világ legősibb borászati régiója, valószínűleg már körülbelül 8000 éve foglalkozik bor termesztésével. Grúziában körülbelül 500 szőlőfajta terem.
A kedvező éghajlati viszonyok és Grúzia földrajzi elhelyezkedése elsőrangú, megkülönböztethető borokat eredményez. Régészeti leletek alapján a történészek úgy vélik, hogy Grúzia a borászat szü...
...A Baobab Bio Szupergyümölcs Szirup – A Természetes Vitalitás Forrása
Merüljön el egy felejthetetlen ízélményben a Baobab Bio Szupergyümölcs Szirupunkkal, amely a jólét és az íz fenséges egyesítése. Gondosan készült Franciaország nyugati részén, szirupunk valódi ünneplése a Baobabnak, ennek az ősi szupergyümölcsnek, amely rendkívüli jótékony hatásokkal bír.
"RÁZD MEG HATÁROZOTTAN"
Változatos...
...A Gyömbér (Hedychium gardnerianum) a gyömbérfélék családjába tartozó rizóma. Évelő növények közé tartozik. Évszázadok óta termesztik ázsiai országokban, a gyömbér most már beilleszthető kerteinkbe vagy cserépben is, néhány termesztési szabály betartásával. Ősi módon fűszerként termesztették, de gyógynövényként is ismert. A kurkumához hasonlóan ez a lágyszárú növény néha elérheti az 1 méteres...
...Kiváló minőségű ital, amelyet kézműves módon, Don Carmelo Rodríguez, a lepárlónk alapítójának örökségül hagyott ősi receptje szerint készítenek. A legjobb kakaókat finom gondossággal keverjük össze, amelyeket összezúzunk és keverünk, amíg ízletes pralinét nem kapunk, amelyhez hozzáadjuk a legjobb titkot, tizenkét gyümölcs- és likőr alapú összetevőt, amelyek a Yara csokoládét a legjobbnak és...
... italokat készít ősi eljárások szerint. Termékeink mindegyike tartósítószerek vagy színezékek hozzáadása nélkül készül. A Txopinondo emellett almalevet, 17° alkoholtartalmú aperitift (Sagarno pálinkából, Irouléguy vörösborból és almaléből készült), 18° alkoholtartalmú zöld almás likőrt, 18° alkoholtartalmú vadalmás ánizslikőrt, 40° alkoholtartalmú Sagarno pálinkát, almás ecetet és balzsamecetet is készít.
...% Merlot, 20% Cabernet és 5% Malbec összetevőkből állnak, így egy ízek szimfóniáját alkotják, amely megragadja terroirunk esszenciáját.
Fehér boraink 30% Colombard és 70% Sémillon házasításával készülnek, ami páratlan eleganciájú borokat eredményez, amelyeket ősi módszereink tesznek még különlegesebbé. Ezen kívül nemrégiben bővítettük szakértelmünket, hogy Crémant de Loire-t készítsünk a Saumur régióból, amely elbűvöli a finom habzóborok kedvelőit.
A Guillaumette vállalat egy olyan cég, amely a kézműves génépi készítésére specializálódott, és egyedi, autentikus ízeket kínál a hagyományos génépihez. Az vállalat minősége és ősi tudása révén Franciaországban és külföldön is elismertté vált.
...HISTORIKUS OLASZ SÖR
A Birra Venezia, amelynek gyökerei már 1835-re nyúlnak vissza, egy független vállalat, amely 2007-ben újjászületett Velencében, és a város sörfőzési történelmét képviselő ősi sörmárkák tulajdonosa és forgalmazója: "Birra Venezia" (1913) és "Birra San Marco" (1908).
Célunk egy történelmi múlt és ősi sörfőzési hagyomány helyreállítása volt, amelyeket egy minőségi termékkel...
Az 1950-ben François SEHEDIC által alapított kézműves vállalat a kezdetektől fogva az ősi fajtájú cider almából készült italok előállítására specializálódott, amelyek a breton vidékre, különösen a neves Fouesnant területére jellemzőek. Rendszeresen elismerik szakértelmét számos rendezvényen, különösen a párizsi általános mezőgazdasági versenyen.