...Iberiai-félsziget biodiverzitása számos lehetőséget kínál új kulináris élmények létrehozására. A Castro és González-nál összegyűjtöttük tudásunkat asonkák világában, Guijuelo hideg éghajlatát és a Huelva-hegység hőmérséklet-változásait, hogy létrehozzuk a Castro és González Fúzió sonkát, amely egy élmény a legmerészebb ízek számára.
A Castro és González Fúzió sonka saját sertésállományunkból...
...A termék a hátsó végtagból készült, az ischiopubicus szinapszis szintjén levágva, lábbal és csonttal, amely tartalmazza az épen megmaradt osteomuszkuláris részt. Felnőtt sertésektől származik, amelyeket 3-4 hónapon át tölgyfalevéllel, fűvel és szármaradványokkal etettek. A megfelelő sózás és érlelés folyamatának alávetve.
Hozzávalók: Ibériai tölgyleveles sertés sonka és tengeri só...
...A Pedroches-völgyben készült, saját létesítményeinkben előállított, kiválasztott állatokból származó, cebo ibériai sonka. Ezek asonkák nagy zsírinfiltrációval rendelkeznek a sovány húsban, és a szárítási idő minimum 26 hónap.
...Sóval és fűszerekkel kezelt, enyhén tölgyfával füstölt. Kiválóan alkalmas pirításhoz és tésztaételek, mint a carbonara, amatriciana és bármilyen tészta szósz ízesítéséhez.
... a rovarok ellen.
A kolbászok és sonkák hosszú ideig tartó szárítása egy ládában enyhe füstös ízt ad a felvágottaknak.
A hamu számos kozmetikum összetevője.
Mosószerek: a hamu szerepet játszik a természetes mosószer előállításában.
Az olajbogyók deamarizálása.
Ékszerek és zománc készítése.
A begyűjtött hamu kézzel van átszitálva és mágnesen átfuttatva, hogy eltávolítsák az összes ferromágneses részecskét.
A hamu mezőgazdasági, gyümölcsészeti és ipari felhasználásra ajánlott. Más célokért a felhasználó felelős.
SÚLY: ND
MÉRETEK: ND
SÚLY: 20 kg, 10 kg, 25 kg, 5 kg...
... megbízhatóan vákuumozza a termékeket. Opcióként gázosítás MAP-csomagolásokhoz lehetséges.
Alkalmazási területek közé tartozik az élelmiszeripar, mint például nagy sajtkerék érlelésének csomagolása vagy egész sonkák szállítócsomagolása, tisztatéri csomagolás a gyógyszeripar számára, valamint nem élelmiszeripari termékek, mint például elektrotechnikai alkatrészek vagy textíliák és még sok más.
Az...
...A húsipari termék, amely a hátsó félsertés izomtömegének megfelelő húsból készült, a csonttal, lábbal és a mellső végtag patajával, amelyet gabonával és természetes forrásokkal etetnek, és alkalmas emberi fogyasztásra.
Súly: 100 gr.
Súly: 0,1 kg...
...A sonkacsontok kielégítik a kutyáját, miközben javítják a szájhigiéniáját is. Az intenzív rágás segít megelőzni a fogkő és a lepedék felhalmozódását.
...{"ORIGINE":"sertésvágás, amely Észak-Aragónában zajlik.","FORMA":"patkó alakú.","PREPARAZIONE":"vékony, enyhén lekerekített szeletekre vágva.","DA CONSERVARSI":"hűvös, száraz helyen tárolandó.","PRESENTAZIONE":"28/30-as méretű darabok; természetes bélbe töltve.","INGREDIENTI":"a sertés sovány részei és szalonna.","DA ACCOMPAGNARE":"paradicsomos vagy fokhagymás pirított kenyérrel, vagy alternatívaként ízesítetlenül.","SAPORE":"ízletes, enyhén fűszeres.","CONFEZIONAMENTO":"ellenőrzött légkörben.","SCADENZA":"6 hónap; a csomagoláson feltüntetett dátum."}...
A Niño Manuel egy családi vállalkozás, amely az ibériai sertés összes termékének forgalmazására specializálódott. Az Aracena településen található, a Sierra de Aracena és a Picos de Aroche (Huelva) szívében, ami lehetővé teszi számunkra, hogy kihasználjuk a kiváló körülményeket, így termékeink egyedülálló és utánozhatatlan minőséget érjenek el.
A Niño Manuelnél ibériai termékeinket ibériai fajtáj...
...Elérhetőség nyers sonka mec, érlelés 10/12 hónap, teljes raklapokon (100 sonka) vagy teherautón elérhető, minimális átvétel 3 raklap. Asonkák mellett teljes kolbászválasztékunk is van, vegyes raklap lehetőséggel.
...Új generációs, szuperkompakt gép,
alkalmas sonkák és vállak vákuumozására.
Új generációs, szuperkompakt gép,
alkalmas sonkák és vállak vákuumozására.
Eltávolítja a formázási hibákat, mint például a lyukakat,
amelyek zseléket tartalmazhatnak, így elősegítve a
szelet vágás közbeni megtartását.
Teljes elektromos vezérlőberendezéssel
PLC-vel, töltőszalaggal, kiadóval és
elektromos szelepekkel, automatikus vákuumkiürítéssel.
A gép teljesen automatizálható, ha
szállítószalagokkal és manipulátorokkal
összekapcsolják a formázóasztalhoz való belépésnél
és a automatikus préshez való kilépésnél.
...IL SENESE
Prosciutto cotto da “Cinta Senese DOP”
Materia prima :
Coscia fresca da “Cinta Senese DOP” con piede selezionata kg .15,00
Ingredienti :
“Cinta Senese DOP” coscia fresca, senza polifosfati, derivati del latte, glutine e glutammato: sale, aromi e spezie, destrosio, fruttosio, antiossidante E316, conservanti E250
Prodotto finito:
Kg 10, cotto nello straccio al fine di trattenere i succhi di cottura a contatto con il prodotto, cordato, confezionato in Cryovac trasparente e pastorizzato, imballo in cartoni da 2 pz.
...A toszkán nyerssonka szokatlanul kerek formájával és élénkpiros színével egy igazán egyedi érlelési folyamat jellemzi, valamint azok a környezeti tényezők, amelyek hozzájárulnak a hús megkülönböztető, lágy, ízletes, illatos ízének kialakulásához.
...IGP 6 kg (csont nélkül) Szabadon tartott „piros címkés” sertés 14 hónapos érlelés
Egy nagy Bayonne-i sonka. Valódi, jelentős különbség van a piacon kapható Bayonne-i sonkákhoz képest. Ideális a versenytársaktól való kiemelkedéshez, ésszerű áron.
A termékhez műanyag borítású POS anyag és árképző táblák tartoznak.
... ilyen adalékanyagot tartalmazó filmek ideálisak szélsőséges hőformázási alkalmazásokhoz, és megbízható termékvédelmet kínálnak. Főként füstölt vagy levegőn szárított sonkák, például Fekete-erdői sonka, Prosciutto Crudo, Parma sonka, Jamon Iberico vagy Serrano sonka csomagolására használják, de klasszikus alkalmazásokhoz is, mint például a bordák vagy csontok csomagolása. Még a mélyfagyasztott termékek...
...Kiváló minőségű, cebo sonkaközpont. A feldolgozás során kézműves technikákat alkalmaznak, modern gépekkel együtt, hogy tiszta és mindkét oldalán lecsupaszított terméket kapjanak. Magas fokú átszivárgás és szaftosság jellemzi. Kiváló ár-érték arány. A érlelés időtartama meghaladja a 24 hónapot.
...Spanyolország legmagasabb minőségű sonkája, 100 grammos egyedi csomagolásban, vákuumzárva.
Csak cégeknek értékesítünk.
A információ:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Minimális rendelés: 25 kartondoboz (1.000 db). Ár 25 doboz
Dobozok: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Spanyolország)
Szavatossági idő: 12 hónap a gyártási dátumtól számítva
A doboz súlya: 6,55 kg.
Szállítási idő: Tárgyalásos
Szállítás: Hűtött 5°C.
...• Zsírkéreg: a bélés felületi zsíra
• Zsírparázs: a bélés parázsából származó zsír
• Zsíros vagy sovány bőr 21 cm széles és maximum 1 cm vastag
• Nyersanyagok, amelyek az EGT által jóváhagyott vágóhidakról származnak
ALKALMAZÁSOK
• Zsír: húskészítmények, sózás (kolbászhús, töltelékek, pástétomok…)
• Bőr: sonkák, sonkacsonkák…
CSOMAGOLÁS
• Zsír: szabad blokk vagy 20-25 kg-os polietilén...
...Szabadon tartott ibériai sertésekből származó sonka, amelyeket a montanera időszakában makkra etettek, majd természetes takarmányokkal fejezték be a hizlalást. Asonkák érlelése meghaladja a 24 hónapot.
Az ibériai íz kedvezőbb áron.
...Légmentes töltés – 200 mm-ig terjedő kaliberek
Az ICA ideális gép a nagy kaliberekhez és a 200 mm-ig terjedő formázott termékekhez. Rostos, kollagén és műanyag burkolatok feldolgozása lehetséges. Az innovatív írisz szeparátor révén az ICA tökéletes a nagy mennyiségű termékek, például szeletelt termékek, formázott sonkák, sőt, egész izmokból készült termékek előállításához.
Technikai módosítások fenntartva.
...A SYBARIS sonka a legjobb sonkák gondos válogatásának eredménye a termelésünkből, ezért a gyártása évente csak néhány darabra korlátozódik, amelyek a cégünk zászlóshajóját képezik. Ezeket a darabokat egy hosszú válogatási folyamatnak vetjük alá, amely a születésüktől kezdődik, figyelmet fordítva a növekedésükre és hízlalásukra. Amikor megérkeznek a létesítményeinkbe, a legjobb hátsó végtagokat...
...Kézi sózó pumpa, amelyet professzionális használatra terveztek hentesek és húsfeldolgozók számára, lehetővé teszi egy vagy két sonka egyidejű sózását.
Ez a pumpa egyszerű és könnyen használható, 1,5 literes átlátszó élelmiszeripari polipropilén sóoldat tartállyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a szint vizuális ellenőrzését.
Alkalmas folyékony sóoldatokhoz asonkák sózásához.
Az injekciós tű rozsdamentes acél 316L-ből készült.
REF:PMPSAMAN
Kapacitás (l.):1,5 l
Gyártva:Franciaország
Magasság:32 cm
Egyéb méretek:Injekciós hossz: 14 cm
Nettó súly:475 g...
...Mint a nagy nyers sonkák szakértői, kiválasztottuk azt is, amit szerintünk a legjobb San Daniele sonka.
A Friuli egy szűk területén készül, jellegzetes hosszúkás formájáról és a lábnyom jelenlétéről ismert.
Csak Olaszországban született és nevelt sertések húsából, valamint tengeri sóból készül, amelyből bőségesebb mennyiséget használnak, mint a Parmánál, így markánsabb ízt ad neki.
Érlelés: 14/18 hónap
Átlagos súly: kg. 9.5/11.5
Darabok száma: 2...
...Következő
Sonkák, amelyek 50% ibériai keresztezett sertésekből származnak, szabadon nevelve a dehesasban, és az utolsó zsírosítási fázisukban természetes legelőkkel, aromás gyógynövényekkel és makkot etetve.
... felvágottak ízét varázsolhassuk az asztalra. A cég a sertéshús vágásával, feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozik, mindig friss és eredeti választékot biztosítva. A termékek között szerepel: friss és fagyasztott sertéshús, kolbászok, sonkák, szalámi, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta és cotechino.
Jamones Eutiquio, egy családi vállalkozás, amely több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a sonka érlelésében.\nKézműves gyártás. Specializáció a csontozásban, sonkák szárításában.\nSonka export.