Olaszország, Salerno
A háború után Pasquale Battista Cetarában életre hív egy kis élelmiszeripari műhelyt, főként szardellákra specializálódva, amelyet szenvedéllyel és büszkeséggel vezetett az 1990-es évekig. A szardellák feldolgozása és Cetara közötti kapcsolat történelmi gyökerekkel bír, és ma, akárcsak régen, a hagyomány a Battista úr gyermekei által folytatódik. Az idő múlásával termékünk íze nem változott, ahogy...
Portfólió (8)
Finnország, Turku
Egy Igazán Világszintű Perspektívából Származó Termékeket Beszerzünk Európa, Észak- és Dél-Amerika, valamint a Távol-Kelet Fő Termelési Területein. Fő Termékcsoportjaink A Pálma Magolaj, Pálmaolaj, Repceolaj, Szójaolaj, Napraforgóolaj, Keverékek, Kukoricaolaj, Gyapotmagolaj, Magas Oleinsavtartalmú Napraforgóolaj, Baromfi, Sertés, Marha, Hal, Hasábburgonya, Zöldségek, Üdítők És Tejtermékek. Mint É...
Portfólió (177)
Spanyolország, Santoña-Cantabria
Az Angelachu Konzervgyár úttörő és vezető szerepet tölt be a hal konzerviparban, valóban kézműves módon készített hal konzervjeivel. Pontosan azért, mert tiszteletben tartja és ápolja az eredeti és hagyományos folyamatokat... Az autentikus kézműves hagyomány összegzi ennek a családi vállalkozásnak a filozófiáját.
Portfólió (14)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play