Franciaország, Malataverne
...Préselés. Hőmérséklet-szabályozott alkoholos fermentáció, blokkolt malolaktikus fermentáció. Hagyományos borászat inox tartályban, kontrollált hőmérsékleten. Alkohol tartalom 12,5% % vol. Allergének (szulfit) Szulfitokat tartalmaz. Ez a rozé bor ideális baráti étkezésekhez, grillezett ételek és zöldségtiánok kíséretében.
Portfólió (188)
Franciaország, Auxerre
...{"Dégustation":"Kóstolás\nSárgás árnyalatú. Gyümölcsös aromák körtejegyekkel. Frissesség a szájban, nagyon könnyen emészthető bor.\n\nVinification\n3 napos héjon áztatás, majd 3 órás kíméletes préselés. Erjesztés acél tartályban, malolaktikus erjesztés elvégezve. Finom seprőn érlelés 8 hónapig tartályban. Kénmentes bor.\n\nAccord metvin\naperitif, kagylók\n\nA borász tanácsa: 10°C-on tálalni...
Portfólió (190)
Franciaország, La Roque D'antheron
... macerátum egy keresett öregedésgátló koncentrátum. Használható a bőrápolási rutinban a bőr feszesítésére és a ráncok megjelenésének lassítására. Az Immortelle macerátum megnyugtatja a zúzódásokat, ütéseket vagy duzzanatokat. Ezen kívül „a bokszoló olajának” is nevezik. Továbbá elősegíti a kényelmet és az ízületek rugalmasságát. A macerálás Franciaországban történt Bio Immortelle virágok felhasználásával. Referencia: HVIMMORTELLE50...
Portfólió (47)
Olaszország, Barletta
... használatával körülbelül 10 napig 24-26 °C-on, és héjon való macerálás következik. Ezt követi a végső préselés lágy présekkel és a malolaktikus fermentáció acélban. A bor francia és amerikai tölgyhordókban érlelődik 18 hónapig.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play