Belgium, Waterloo
...Striploin Roast Beef Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Eredetek: Argentína, Uruguay, Brazília, Ausztrália, Írország és Lengyelország Tartási hőmérséklet: Hűtött -1º/+2º és fagyasztott -18º Faj: Szarvasmarha Minőség: Magas minőségű marhahús Tartási idő: Hűtött 120 nap / Fagyasztott 18 hónap Fajta: Angus / Hereford Súly darabonként: 3,5-6,0 kg Átmérő: 3,5-4,0 kg - 4-5 kg és +5 kg...
Portfólió (46)
Hollandia, Enschede
.../meat- Bavette, Vinklap, (darálthús, tatár) Flat Iron Steak – Sült lapocka Filet Mignon- Bélszín (a bélszín vége) Fillet- Bélszín, bélszín steak Hanger Steak (vagy Butcher’s Tenderloin)- hosszú bélszín Mock Tender- Vállhús Prime Rib- Côte de Boeuf Round- Felső comb Rump Cap- Farokdarab, Picanha Rump Steak- Steak Short Loin- Vékony lumbális Shoulder Clod- Virágdarab (Carpaccio) Sirloin- Vastag lumbális Skirt Steak- Középső borda, Körkörös Tenderloin- Bélszín Top Round Steak- Kerek steak...
Portfólió (10)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play