Belgium, Mons
Belgium, Seneffe
... (brix > 60) - Fagyasztás/olvasztás és sütés ellenálló Standard változatok Sárgabarack, Málna maggal, Eper. Nem standard változatok (vagy egyedi gyümölcstartalom) kérésre elérhetők. Például: Fekete ribizli, áfonya, karamellizált alma, füge, őszibarack, dinnye és mások.
Portfólió (9)
Belgium, Marcinelle
...kardoon, metélőpetrezselyem, endívia,… Gyümölcsök: áfonya, fekete ribizli, datolya, eper, málna, ribizli, szeder, áfonya, szőlő, citrom, mandarin, narancs, grapefruit, ananász, banán, gránátalma, guava, kiwi, licsi, mangó, papaya, birs, görögdinnye, körte, alma, barack, avokádó, cseresznye,… Ügyfeleink között szerepelnek éttermek, vendéglátók, pékségek, idősek otthonai, iskolák, kis élelmiszerboltok, önkormányzati szociális szolgáltatók,...
Belgium, Wielsbeke
...O'Bio Bezegaard áfonyát termeszt és bio gyümölcsöt dolgoz fel. Termékek: Az áfonya, vagyis a termesztett áfonyák, a legfinomabb gyümölcsök közé tartoznak, amelyeket fogyaszthatunk. Az áfonya mellett a Bezegaard még számos más gyümölcsöt is termeszt és dolgoz fel. Vörös bogyók, fehér bogyók, fekete bogyók, málna, szeder, szilva, alma, körte, cseresznye, meggy, mogyoró, birsalma, naspolya, eperfa. Bio lekvárok mesterséges adalékanyagok nélkül, cukorrépa- vagy nádcukor nélkül, hanem az agávé sűrített levével.
Belgium, Ellezelles
A Cellier Saint Pierre kézműves termékeket kínál, mint például aperitifek, klasszikus vagy cukormentes lekvárok (eper, málna, barack, szeder, erdei gyümölcsök, cseresznye, áfonya, szilva, rebarbara, barack, ribizli, ananász, őszibarack, füge,…), áfonyalekvár, hagymalekvár, tea, borok, pezsgők és habzóborok.
A Philomène Aperitifjei kizárólag kézműves módon készülnek. Az aperitifek: fák és talaj virágaiból készülnek, a szűrés és a tartósítás kizárólag természetes módon történik. A pékétek: gyümölcsös ízek (citrom, dinnye, erdei eper, mandarin, barack, alma, málna, cseresznye, áfonya, banán. Minden termékünk friss gyümölcsökből készül), növényi alapúak (csalán, üröm, magyal, rózsa, ibolya, levendula,…), különlegesek (speculoos, cuberdon és csokoládé). Több gyümölcsből és szirupok: rosaline, bodza szirup, illatos aszparágusz szirup. Zselék és szirupok: körte, málna, trüffel,…...
Belgium, Céroux Mousty
...dinnye, áfonya, görögdinnye, jázmin, keserű mandula, hibiszkusz, erdei eper, tea, bergamot, citromfű, ánizs, mandarin, kókusz, rebarbara, fahéj, menta. A dózist az Ön felhasználásának megfelelően kell alkalmazni. Ön döntheti el, hogy milyen keverékeket, fűszerezéseket részesít előnyben. Mi ízgyártásra szakosodott gyártók vagyunk. Az ízeket az országok és a kulináris szokások alapján fejlesztjük...