Belgium, Lokeren
...A természetes bélfélék természetes termékek. Az idők kezdete óta használják őket a hús természetes módon történő tárolására és tartósítására (szárítás, füstölés vagy olyan készítményekhez, mint a szalámi), vagy hogy ehető bélbe csomagolják a hús készítményeket. Ez egy egyszerű, tisztességes és fair termék, amelyet már Homérosz Odüsszeiájában is említettek, közel 3000 évvel ezelőtt! Természetes...
Portfólió (6)
Belgium, Alleur
... gondosan válogatott termékeknek időt adunk, hogy érjenek, így kivételes minőségű húsfeldolgozott termékeket kapunk. A füstölés kizárólag tölgyforgács segítségével történik. Ez a természetes eljárás, párosulva a szakértelmünkkel, olyan ízt kölcsönöz a húsfeldolgozott termékeinknek, amelynek finomsága utánozhatatlan.
Belgium, Schelle
...A Limas Hygienics egy kártevőirtó cég, amely Antwerpenben, Belgiumban található. Szakterületük a rágcsálók, patkányok, hangyák, faipari kártevők, csótányok, rovarok, ágyipoloskák, penészgombák, gombák stb. eltávolítása és megelőzése, mind magánszemélyek, mind vállalatok számára. A Limas Hygienics egyéb szolgáltatásokat is kínál, mint például madárriasztás, konyha mélytisztítása, füstölés, légcsatornák tisztítása, szellőzőrendszer takarítása stb. A Limas Hygienics 24/7 elérhető, és 3 órán belül a helyszínre tud érkezni.
Belgium, Izier
Fedezze fel Durbuy valódi természetes húsárúit: Széles választékot kínálunk kézműves húsárukból és felvágottakból, mindez a HAGYOMÁNYOS módon készült. Ismerje meg az autentikus ízt! Minden húsárunk kézműves módon készül. Nálunk nincs ipari sózás, csak a régi módszer. A füstölés is hagyományosan történik, tölgyforgács felhasználásával. Cobourg: A sonka szíve, kézzel szárazon sózva, füstölt vagy...
Belgium, Hensles
A Luxpro, az ELECTROLUX PROFESSIONNEL partnere, professzionális horeca felszereléseket, valamint élelmiszeripari berendezéseket kínál: főzés és füstölés. Szakértők vagyunk az értékesítés, a tervezés, a telepítés és a szerviz terén. Használt horeca berendezéseket is kínálunk.
Belgium, Monteneau
... gyártás minden szakaszában. Ma, mint már generációk óta, a valódi Ardenne-i sonka kemény kézműves munkával készül. Az idő egy fontos összetevő. A füstölés a régi hagyományok szerint zajlik, bükkfával és borókabogyóval. 6 hónap gyártás szükséges ahhoz, hogy egy friss sonka valódi Montenau-i Ardenne-i sonkává váljon.
Belgium, Bruxelles
A Saveurs Gourmandes-nál a füstölt lazac kézműves módon készül a műhelyeikben, közvetlenül Norvégiából importálják, és a gyártás minden lépése, mint a filézés, a sózás, a szárítás, a füstölés és a szeletelés, teljes mértékben a termelési műhelyeinkben zajlik. A szeletelés kizárólag kézzel történik, hogy kiváló minőségű eredményt kapjunk! A termelési műhelyeik az AFSCA által minősítettek, hogy garantálják az élelmiszerlánc frissességét és nyomon követhetőségét.
Belgium, Jumet
Kézműves, minőségi füstölt lazac szakértője. A kézi sózás, száraz sóval, valamint a lágy, alacsony hőmérsékleten történő füstölés prémium termékké teszi, amelyet a szakma nemzetközileg elismert. A hagyományos füstölt lazacon túl a főtt és meleg füstölt lazac, valamint a belle-vue lazac is kötelezővé vált. A folyamatosan, kézzel végzett szeletelés, a speciális szalonnadarabok, kockák, hosszú...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play