Belgium, Lebbeke
A Barry Callebaut a világ legnagyobb csokoládégyártója. A Barry Callebaut ügyfélkörébe multinacionális vállalatok, nemzeti márkatermékek és csokoládé kézműves felhasználók (csokoládékészítők, cukrászok, pékek és vendéglátók) tartoznak. A gyártás mellett a cég csokoládéreceptek kutatásával is foglalkozik: az elmúlt években például fogbarát csokoládét indítottak el: olyan csokoládét, amely magas antioxidáns szinttel rendelkezik (az Acticoa márkanevű termék alatt forgalmazzák).
Belgium, Antwerpen
A DelRey már több mint 60 éve fogalom a csokoládérajongók számára Antwerpenben. Minden nap a legjobb csokoládékészítők és cukrászok kézműves módon készítenek exkluzív pralinékat, sütiket, péksüteményeket és fagylalt tortákat a saját műhelyükben. A DelRey pralinékat, entremets-t, macaront, fagyit és fagylalt tortákat, esküvői tortákat és csokoládé kreációkat valósít meg.
Belgium, Bruxelles
Három generáció óta kézműves csokoládékészítők vagyunk, és családi keretek között készítünk széles választékú pralinékat. A hagyomány és az ízek sokszínűségének garanciája.
Belgium, Soumagne
A Monseur Equipement a pékségek, cukrászdák, fagyizók és csokoládékészítők számára szükséges berendezések és gépek értékesítésére és biztosítására specializálódott. Mindenféle termeléshez kínálunk felszerelést, legyen szó kézműves, ipari vagy egyedi gyártásról. Főzők, csokoládéforgácsgépek, csokoládé temperálók, hengergépek, díszítők, mosogatógépek... stb. nálunk elérhetők. Mindenféle termelés: kézműves, ipari és egyedi. Márkáink: HYDROPROCESS - PROMATI - PIETRO BERTO - UNOX...
Portfólió (39)
... szállítmányozó cégek, valamint növény- és virágkereskedések. Kézműves tudásunknak és modern gépparkunknak köszönhetően pontosan azt kapja, amit szeretne. Nagy rugalmasság. Ezenkívül garantáljuk a versenyképes árat termékeire. Mi vagyunk a megfelelő partner. Hívjon vagy írjon nekünk, örömmel meggyőzünk Önt a képességeinkről! Műanyag zacskók pékségek, csokoládékészítők és cukrászat számára. Keresztaljú zacskók gyártója és készítője. Szakértő a keresztaljú zacskók gyártásában csokoládékészítők, pékségek, cukrászati termelők és műanyag zacskók, valamint krizantém huzatok gyártói számára.
Belgium, Antwerpen
... érzékkel, különböző összetételekben készítenek: mandulaliszt, tiszta vagy cukorral keverve, szeletelt mandula, fondant és csokoládé fondant. A kézműves gyártási módszert az évek során a alapötlet megőrzésével, az új ipari normák és higiéniai előírások figyelembevételével alakították át. Nagy hangsúlyt fektetnek minden megrendelés pontos végrehajtására, hogy a rendelések időben és a megfelelő összetételben érkezzenek meg a végső célállomásra.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play