...Tökéletes mindennapi nassoláshoz, megosztáshoz és ajándékozáshoz
Ropogós ostyalapok rétegei tejcsokoládéba vonva
Finom önállóan, vagy ehető parti dekorációként és ajándékként
Kóser csokoládé szeletek
Tartalmaz egy (1) 36 darabos dobozt 1,5 unciás KIT KAT® csokoládé szeletekből.
...A ropogós kristályrozs csíráztatott rozsból készül, amelyet egy speciális hőmérsékleti programmal pörköltek, hogy fokozzák a karamellizációs reakciókat a szemekben. A színe vörösesbarna, nagyon erős fűszeres kenyéraromákat hoz, és utánozza a fekete csokoládé édességét.
... minőségirányításához. Kekszgyártás számára: funkcionális, magas hatékonyságú segédanyag-koncentrátumok a palacsinták, ostyák, puha péksütemények és ropogós keksztermékek minőségi optimalizálásához. Csokoládé számára: magas természetes stabilizáló rendszerek a struktúra optimalizálásához és az autentikus ganache-ok, zsíros krémek és egyéb praliné töltelékek eltarthatóságának meghosszabbításához. Készételekhez: megoldás az Ön készételéhez. Húsipar számára: megfelelő szakértelmet és támogatást nyújtunk hústermékekkel, kész húsárukkal és húsfeldolgozásokkal kapcsolatos kérdéseiben.
A PMSWEET képviseli és tervezett prémium kézműves péksüteményeket a gasztronómia szakemberei számára. Különösen a makaronok gyártására specializálódtunk. Makaronjainkat kézműves módon, kiváló minőségű alapanyagokból készítjük: Bourbon vanília, Valrhona csokoládé, friss idénygyümölcsök. Makaronjaink első osztályú mandulából készülnek. A ropogós héj, amely mandulából és habcsókból áll, egy olvadó...
Az íz, a zamat és a karakter építette fel ennek a Mester Sütőmesternek a hírnevét. Ma is, a Desobry minősége egyöntetűen elismert Belgiumban, a keksz és a csokoládé országában. A Desobry kekszek a hagyományos receptek ihletésével készülnek, átdolgozva, hogy megfeleljenek a mai fogyasztók igényeinek. Ropogós, olvadós, puha, roppanós… minden keksznek megvan a saját személyisége. És a belga...
... szabadítson fel. A macarons Jean-Philippe egyik zászlóshajó terméke, innovatív módon ropogós héjú és puha belsejű macaronokat kínál. Büszke a 18 ízből álló, itt és ott elérhető állandó választékára, a Darcis ház emellett egy időszakos kollekciót is kínál, amely például a híres lacquemant ízű macaronból (csak a Liège-i Vásár idején elérhető) vagy a vattacukor ízből áll.
A Royal Chocolade vékony csokoládalapokat gyárt, amelyeket különféle édes kreációkba lehet beépíteni. Az ötletünk az volt, hogy a ropogós chipset csokoládalapokkal helyettesítsük, egy koncepció, amely az évek során nagyon jól bevált. Főként azonban magáncímkék számára dolgozunk. Termelésünk szinte teljes egészében a határon túlra irányul, összesen 86 különböző országba. Amerikában saját értékesítési telepünk van.
Ropogós és lágy. A Cookiserie Namuroise amerikai stílusú sütiket készít: olyan frissek és puhaak, mint egy péksütemény. A csokoládés süti, amelyet Le p’tit Namurois-nak hívnak, régi búzafajtákból, vajból és házi tojásból készül. Csak a csokoládé és a zabpehely nem belga eredetű. Mazsolás vagy csokoládés, sütve, újramelegítve vagy tésztagolyók formájában, sütijeinket kerékpárral szállítjuk néhány namuroisi boltba és iskolákba is. Készítünk citromhéjas linzereket, breton palacsintát zabpehely morzsával és más ropogós-lágy finomságokat is.