Franciaország, Malataverne
...Javasoljuk, hogy egy Côtes de Bergerac Blanc moelleux vagy liquoreux bort szolgáljon fel a következő ételekkel: - Egy blanquette de porc. - Chouquettes. - Édes fouaces aveyronnaises. - Egy pastis Gascon. - Tejszínes borjúmellek. - Aranybarna tejszínes borjúmellek. - Egy saláta vagy landes tál. A Côtes de Bergerac blanc moelleux vagy liquoreux egy Franciaországban, a Délnyugati régióban termelt bor. Ajánlott 6 és 8°C közötti hőmérsékleten felszolgálni.
Portfólió (188)
Franciaország, Pomport
Bergerac közelében található a GRANGE NEUVE birtok, amely változatos és jellegzetes borokat termel. A szőlőültetvény 70 hektáron terül el, ebből 26 hektár a vörösborok, míg 44 hektár a fehérborok előállítására van szánva. A fehér szőlőfajták 80%-a Sémillon, 10%-a Muscadelle és 10%-a Sauvignon. A vörös szőlőfajták 60%-a Merlot, 20%-a Cabernet Franc és 20%-a Cabernet Sauvignon. Így a GRANGE NEUVE birtok az alábbi borokat termeli és forgalmazza: Monbazillac, Bergerac vörös, Bergerac száraz fehér, Bergerac rosé, Côtes de Bergerac édes, Hagyományos módszer (egy száraz pezsgőbor) és Szőlőlé.
Franciaország, Pomport
A CHATEAU DE CAILLAVEL, amely a Pomport-fennsíkon található, a Dordogne megyében, a következő borokat állítja elő: Monbazillac (édes fehérbor), Bergerac fehér édes, Bergerac száraz, Bergerac rozé, Bergerac vörös és Côte de Bergerac vörös.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play