... létező tulajdonság, vitamin, természetes aroma megőrzéséhez.
A narancslekvárok teljesen természetesek, nádcukorból, narancsfákból és olajfákból származó összetevőkből készülnek, fizikai folyamatok révén, mesterséges tartósítószerek vagy édesítőszerek hozzáadása nélkül. Kis gyümölcsdarabokat tartalmazhat. Kevesebb mint 20% hozzáadott cukrot tartalmaz.
Ez a lekvár ötvözi a narancs és a "C" vitamin tulajdonságait az olíva léével, amely polifenolokat tartalmaz, és a részéből készül.
... származnak, lehetővé teszik a gyümölcs aromáinak, illatának és textúrájának megőrzését, ahogyan azt a hagyomány megköveteli.
AB minősítésű narancslekvár
Értékesítési csatorna: Speciális boltok (bio)
Minőségmegőrzési idő: 3 év
Nettó tömeg: 370g és családi kiszerelés 650g egyes receptekhez
Cukortartalom: 60%...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.