Spanyolország, Dicastillo, Navarra
... létező tulajdonság, vitamin, természetes aroma megőrzéséhez. A narancslekvárok teljesen természetesek, nádcukorból, narancsfákból és olajfákból származó összetevőkből készülnek, fizikai folyamatok révén, mesterséges tartósítószerek vagy édesítőszerek hozzáadása nélkül. Kis gyümölcsdarabokat tartalmazhat. Kevesebb mint 20% hozzáadott cukrot tartalmaz. Ez a lekvár ötvözi a narancs és a "C" vitamin tulajdonságait az olíva léével, amely polifenolokat tartalmaz, és a részéből készül.
Portfólió (132)
Franciaország, Puyricard
... származnak, lehetővé teszik a gyümölcs aromáinak, illatának és textúrájának megőrzését, ahogyan azt a hagyomány megköveteli. AB minősítésű narancslekvár Értékesítési csatorna: Speciális boltok (bio) Minőségmegőrzési idő: 3 év Nettó tömeg: 370g és családi kiszerelés 650g egyes receptekhez Cukortartalom: 60%...
Portfólió (48)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play