Franciaország, Puyricard
... generáció óta a lekvárkészítők mestereitől származnak, lehetővé teszik a gyümölcs aromáinak, illatának és textúrájának megőrzését, ahogyan azt a hagyomány megköveteli. AB minősítésű piros gyümölcslekvár Értékesítési csatorna: Speciális boltok (bio) Minőségmegőrzési idő: 3 év Nettó tömeg: 370g és családi kiszerelés 650g egyes receptekhez Cukortartalom: 60%...
Portfólió (48)
Olaszország, Capo D'orlando
... vérnyomáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. A KONYHÁBAN A mangót sok receptben használják, például szószokban, garnélás és tengeri ételes ételekben, vagy köretként, vegán sushi-ban, mangós tortában és sok más desszertben. Főként gyümölcslé formájában vagy gyógyteaként, préselt vagy turmixolt formában használják. Kiváló lekvár is készíthető belőle. TÁPLÁLKOZÁSI INFORMÁCIÓK A mangónak magas energiatartalma van, főként szénhidrátokból, fehérjékből és lipidekből áll.
Portfólió (27)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play