Olaszország, MILANO
A Punto Srl egy élelmiszer-elosztásra specializálódott vállalat. Az új boltjában, amely friss felvágottakat, sajtokat és friss kenyeret kínál, a Punto Srl széles választékot kínál friss és fagyasztott élelmiszerekből, valamint egy széles zöldség- és gyümölcskínálatból. A termékek minősége mindig garantált, és a vállalat elkötelezett amellett, hogy kedvező árakat biztosítson a fogyasztók számára pr...
Portfólió (25)
Portugália, Porto
...Érett bor ecet, savassággal és személyiséggel, 100%-ban természetes termék, amely a ízletes ételek ízét emeli ki, de salátákban vagy aperitifként is használható, együtt a mi olajainkkal. Ez a vörösbor ecet, fán érlelt és kizárólag az Alentejo régió biológiai szőlőiből, a Touriga Nacional és Tinta Roriz fajtákból készült, kiemelkedik kifinomult "bouquet"-jával. Ez egy tanúsított, prémium kategóriás termék, maximális savtartalma 6%.
Portfólió (4)
Franciaország, Trebedan
...). Hatékony lehet a burgonya drótférge és a szőlő citadellája ellen is. Ez az egyik ritka termék, amelyet "gyógyító" célokra is lehet használni. Használat a tyúkólban a tyúkok vörös tetvei ellen. Hogyan használjuk? A pajzstetvek ellen 1 literhez: 20% páfránylé, 5% fehér ecet, 1 teáskanál denaturált alkohol és 1 teáskanál fekete szappan, ½ órás intervallummal megújítani 3 napon keresztül. A gyapjas...
Portfólió (43)
Franciaország, Saint Christol De Rodières
...Hozzávalók: - 99,8 % bio vörös ecet - 0,2 % természetes salotta íz Tálalási javaslatok: Salátaöntet, marinádák, szószok. Ez a termék 25 cl-es üvegben, 3-5-10 literes nagykereskedelmi kiszerelésben és 220 literes hordóban is kapható.
Portfólió (132)
Franciaország, Mietesheim
...A Bio Dijon mustár egy erős és ízletes recept. A mustármagok, érettek és megduzzadtak, őrlésre kerülnek, felszabadítva minden csípősségüket, ami táncra perdíti az ízlelőbimbóit vörös vagy fehér húsokkal, zöldségekkel és quiche-ekkel. Hozzávalók: Mustármagok*, ecet*, víz, só. *: Biológiai gazdálkodásból származó összetevők...
Portfólió (80)
Olaszország, Toscanella Di Dozza
... használják) -bio szőlőszármazékok. A boripar számára a két fő termék a vörös/fehér szőlőlé koncentrátum, amelyet a bor színének korrigálására használnak, és az RMC (rektifikált koncentrált must), amelyet a mustok és az új borok gazdagítására használnak erjedés közben, de édesítésre és mind a csendes, mind a pezsgő minőségű borok kidolgozására is alkalmazzák. Étel-, ital- és akár boripar számára is...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play