Már 1935-ben a Lecker család a bajor Furth im Wald városában a nevük alatt készített sütőport. 1997-ben, mivel nem volt utódlás, átvettük a vállalkozást, és azóta a rheinhesseni Wörrstadtban működik a családi vezetésű Lecker’s Bio Manufaktur, amely természetes pékárukat és -összetevőket gyárt.
A termékpaletta azóta folyamatosan fejlődött és – mindig figyelembe véve a névadó követelményeit – bővült...
... felhasználható a konyhában, mint élesztő, vagy bőrápoló készítmények és házi fogkrém készítésére.
Biológiai élelmiszeripari nátrium-bikarbonátunkat vödrökben és tasakokban forgalmazzuk: 500g, 1kg, 2,5kg, 5kg, 10kg, 25kg. Tudományos nevén nátrium-hidrogénkarbonát, a nátrium-bikarbonát fehér, szemcsés por formájában jelenik meg, amely vízben oldódik. Hagyományos drogériákban használják abrazív hatása miatt, antibakteriális szerként.
...*, csokoládé darabok* (23%), barna sörmaláta liszt (gabona malátából származik)* (13%), sütőpor* (kukoricakeményítő*, nátrium-bikarbonát, borkősav), Guérande só AOP. (*Biológiai gazdálkodásból származó összetevők).
Átlagos tápérték 100 g-ra: Energia 407,1 kcal/1713,7 kJ - Zsírok 10,4 g - ebből telített zsírsavak 5,8 g - Szénhidrátok 66,5 g - ebből cukrok 42,5 g - Élelmi rost 8,1 g - Fehérjék 7,9 g...