Franciaország, Brignais
... darabok* 7% (kakaó: minimum 57%)(kakaómassza*, nádcukor*, kakaóvaj*, vaníliapor*), rizsfehérje*, finomítatlan nádcukor*, barna nádcukor*, őrölt mogyoró*, törött dió*, sütőpor: nátrium-bikarbonát. *Bio gazdálkodásból származó összetevők. Nyomokban tartalmazhat dióféléket, tejet, szóját. Súly: 180g Bio: Igen Vegán: Igen...
Portfólió (26)
Németország, Wörrstadt
Már 1935-ben a Lecker család a bajor Furth im Wald városában a nevük alatt készített sütőport. 1997-ben, mivel nem volt utódlás, átvettük a vállalkozást, és azóta a rheinhesseni Wörrstadtban működik a családi vezetésű Lecker’s Bio Manufaktur, amely természetes pékárukat és -összetevőket gyárt. A termékpaletta azóta folyamatosan fejlődött és – mindig figyelembe véve a névadó követelményeit – bővült...
Portfólió (41)
Franciaország, La Tessoualle
... felhasználható a konyhában, mint élesztő, vagy bőrápoló készítmények és házi fogkrém készítésére. Biológiai élelmiszeripari nátrium-bikarbonátunkat vödrökben és tasakokban forgalmazzuk: 500g, 1kg, 2,5kg, 5kg, 10kg, 25kg. Tudományos nevén nátrium-hidrogénkarbonát, a nátrium-bikarbonát fehér, szemcsés por formájában jelenik meg, amely vízben oldódik. Hagyományos drogériákban használják abrazív hatása miatt, antibakteriális szerként.
Portfólió (117)
Franciaország, Vourles
...*, csokoládé darabok* (23%), barna sörmaláta liszt (gabona malátából származik)* (13%), sütőpor* (kukoricakeményítő*, nátrium-bikarbonát, borkősav), Guérande só AOP. (*Biológiai gazdálkodásból származó összetevők). Átlagos tápérték 100 g-ra: Energia 407,1 kcal/1713,7 kJ - Zsírok 10,4 g - ebből telített zsírsavak 5,8 g - Szénhidrátok 66,5 g - ebből cukrok 42,5 g - Élelmi rost 8,1 g - Fehérjék 7,9 g...
Portfólió (7)