Olaszország, Giuliano
... kontrasztot teremt az alap édességével. A felületet megszórhatjuk kakaóporral, vagy friss bogyós gyümölcsökkel díszíthetjük, hogy egy kis savanyúságot adjunk, ami kiegyensúlyozza a csokoládé gazdagságát. Ideális desszertnek étkezés végén vagy egy kifinomult uzsonnának, ez a tortácska emlékezetes ízélményt ígér.
Portfólió (129)
Lengyelország, Wrocław
...ÖSSZETEVŐK: csokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeáló: szójalecitin, természetes vanília íz), mogyoró 6%. Mogyorót tartalmaz. Tejet és más dióféléket tartalmazhat. Készlet: Folklore...
Portfólió (179)
Franciaország, Rungis
Szárított gyümölcsök szakértője 1982 óta, a PALIMEX cégünk a legjobb minőségű szárított gyümölcsöket importálja, dolgozza fel és csomagolja a Rungis-i MIN-en található gyárunkban. ▶ Gyárunk a Rungis-i MIN-en - Figyelünk Önre, az Ön szolgálatában állunk! 2020-ban kifejlesztettünk egy szárított gyümölcsök pörkölésére és fűszerezésére vonatkozó speciális folyamatot. A szakértelem, a minőség és az...
Portfólió (249)
Franciaország, Wissous
A West-Indies Distribution egy egzotikus termékek importálója és forgalmazója, elsősorban a Karib-térségből (Guadeloupe, Martinique, Guyane és La Réunion). A legszélesebb választékot kínáljuk, a száraz, friss, fagyasztott termékektől kezdve a gyümölcsökig és zöldségekig. Szállítás Franciaországba és nemzetközi szinten. Megbízható beszállítókkal dolgozunk együtt világszerte, hogy garantáljuk a fris...
Portfólió (186)
Ausztria, Gerasdorf
...Keserű csokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeáló: szójalecitin, Bourbon vanília), fagyasztva szárított fekete ribizli, fagyasztva szárított málna, fagyasztva szárított eper. Kakaótartalom legalább 60%...
Portfólió (26)
Franciaország, Paris
Laura Granola a párizsi műhelyünkben készül, egészséges és jótékony összetevőkből. Kézműves módon készül, és vegán. A Granola receptünk kukoricapehelyből, diófélékből, kókuszolajból és agávészirupból áll. Egy másfajta receptet szerettem volna létrehozni, egy receptet, ami engem képvisel. A zabpehely helyett természetes, bio és főleg ropogós kukoricapehelyt választottam! Ez egy lehetőség arra, hog...
Portfólió (27)
Szlovénia, Krmelj
... csokoládé szósszal való összekeverésről, friss bogyós gyümölcsökkel és tejszínnel való kombinálásról, vagy dekadens desszertek alapjaként való felhasználásról, ezek a csokoládés fettuccine szálak új szintre emelik édes alkotásait. Élvezze a csokoládés fettuccine kifinomult ízét és sokoldalúságát, amely tönkölybúzából készült kakaóval, és engedje, hogy édesszájúja örvendezzen a tészta és a csokoládé...
Portfólió (31)
Spanyolország, Granada
...Szín: Sötét gránátvörös, téglaszínű peremmel és ibolyás árnyalatokkal, fényes és éles. Illat: Erőteljes aroma, enyhe fekete bogyós gyümölcsökkel, pörkölt héj jegyekkel és fűszeres tónusokkal, amelyek az aljnövényzetre emlékeztetnek, édes emlékekkel és hosszú aromás lecsengéssel. Íz: Intenzív a szájban, erőteljes és elegáns finom csokoládé utóízzel. Eléggé édes és kellemes tanninok, édesgyökér...
Portfólió (5)
Spanyolország, Villajoyosa
... iránt. Kínálunk csokoládétáblákat hagyományos cukorral és anélkül, diófélékkel (mandula és mogyoró) és gluténmentes kekszekkel, valamint gyümölcsökkel (narancs, citrom, bogyós gyümölcsök). Kakaópor készítményeink készen állnak forró csokoládé készítésére, cukorral vagy anélkül. Ezen kívül csokoládé bevonataink, valamint forgácsaink és vermicelli tésztáink nyersanyagként szolgálnak olyan szektorok...
Portfólió (9)