Bulgária, Sofia
...Előnyök: a fekete bors, más néven fekete borsszem, a Piperaceae család gyümölcse. Eleinte a fekete bors Indiából érkezett Európába. Az ókori rómaiak és görögök tisztelték a borsot, és szinte minden ínycsiklandó étkezésben használták. A középkorban a fekete bors nagyon drága fűszer volt, amelyet garanciaként és valutaként használtak. Ez volt az egyik oka annak, hogy a portugálok alternatív tengeri...
Portfólió (154)
Törökország, Bursa
...Ez egy borostyán fás illat nőknek és férfiaknak. Felső jegy: Borostyán, Rózsa, Agarfa (Oud), Myrrha, Sáfrány, Pézsma, Szerecsendió, Bors, Szantálfa, Benzoin, Bergamot, Jázmin, Osmanthus Középső jegy: Jázmin, Osmanthus, Rózsa, Fehér borsszem Alapjegy: Borostyán, Oud, Szantálfa...
Portfólió (340)
Martinique, Rivière-Pilote
{ "target_language": "A LES SAVEURS DE MAYA cég több találkozás gyümölcse. Olyan emberek, akik tudásukkal, kreativitásukkal és innovációikkal hozzájárulnak. Tervezők, séfek, étterem-tulajdonosok, hajósok, mérnökök... Ami összeköt minket, az egyértelműen a megosztás és a barátság értékei, ezért képviseljük itt a Karib-térségben azokat a kivételes termékeket, amelyeket szeretet, szenvedély és ész ...
Portfólió (31)
Franciaország, Soreze
A TOM PRESS a szakemberek számára minden szükséges eszközt kínál az élelmiszerek tartósításához, feldolgozásához és a főzéshez: N°1 a házi készítés szerelmeseinek. A TOM PRESS több mint 5 000 különböző eszközt és terméket tervez és forgalmaz az élelmiszerek tartósításához, főzéshez és feldolgozásához. Ezzel az eszközzel gyümölcsöket és zöldségeket, húsokat és halakat, tejtermékeket, gabonaféléket...
Portfólió (195)
Belgium, Mariembourg
...Nagy borsrajongó vagy? Az Ilanga Nature Madagaszkárra hívogat. Ez a fekete borsszem valódi kulináris kincs, amely minden elkészített ételt kulináris mesterművé varázsol. Intenzív ízei jól illenek húsokhoz, zöldségekhez és tengeri ételekhez.
...A Sri Lankai enyhe zöld bors A forró Sri Lanka (őserdő) területén nőnek a bors mászó növényei. Az éretlen borsbogyókat november elejétől január közepéig kézzel szedik, majd kíméletesen légáramban szárítják vagy fagyasztva szárítják. E folyamat során megőrzi színét, és az íze intenzívebbé válik. A zöld bors a lágyabb borsszem, friss, enyhén fűszeres aromával rendelkezik, amelyben a fű grassz noteszai is megjelennek. Minden olyan ételhez illik, amelyet kicsit visszafogottan, de mégis ízletesen szeretnénk fűszerezni.
Portfólió (9)