...Fedezze fel a 2023-as Világkolbász versenyen díjat nyert termékeinket.
ARANYÉRME Provence-i fűszeres szárazkolbász
EZÜSTÉRME Tiszta sertéshúsból készült szárazkolbász
EZÜSTÉRME Száraz kolbász
EZÜSTÉRME Édes chorizo
Kis plusz:
Egy tökéletes doboz, hogy változatos ízeket és aromákat kínáljon, és garantáltan függővé tesz!
UGS:2200056000000-1
Súly:1,2 kg
Súlyra vonatkozó pontosítás: Száradásra...
...Kiválasztott húsrészekből készült ibériai sertéseinkből, a Chorizo de Bellota Ibérico Vela intenzív vörös-narancssárga színével, lágy tapintásával és intenzív aromájával tűnik ki, amelyben a felhasznált paprika finoman érvényesül. Az ibériai Presa intenzív és átható íze, amelyet az elkészítés során használunk, a Chorizo de Bellota Ibérico Velát a legigényesebb ínyencek szívébe lopja.
Simón Martín Guijuelo, S.L. egy családi vállalkozás, amely több mint egy évszázada foglalkozik ibériai sonkák és más ibériai sertésből származó termékek előállításával és érlelésével. A vállalat sikeresen ötvözi a hagyományos módszereket a legfejlettebb technológiával, a létesítményeket az Európai Unió követelményeivel összhangban alakítva, és a Denominación de Origen Jamón de Guijuelo alapítása ó...
... a keverékkel!
Ebben a keverékben paradicsompürét házasítottunk össze füstölt paprikával, amely „égett fa” jegyeket fejleszt ki, különösen kedveltek a merguez és a kolbász esetében. Ügyfelei el lesznek ragadtatva a receptünktől, amely a merguez-nek a Chorizo finom ízét adja.
Referencia:ART0063...
...hűtésben való érlelés, töltés, szárítás és érlelés.
A kolbász előnyei
A kolbászok gazdagok magnéziumban, foszforban, cinkben és káliumban. Ezen kívül az ibériai sertések
Energiaérték: 390Kcal / 1619KJ
Zsírok: 31 g
Telített zsírok: 11 g
Szénhidrátok: 1.5 g
Cukrok: 1.5 g
Fehérjék: 26 g
Só: 2.6 g...
...Magas minőségű kolbász, amely a legjobb nyersanyagokból készült, nemes ibériai sertéshús, amelyet természetes termékekkel, például gabonával és gyógynövényekkel etettek. Körülbelüli súly darabonként: 1 kg.
Súly: 0,4 kg...
...Juan Fernández S.L. Sonka- és Felvágottgyár
Kézműves előállítás, mint például: El Botillo del Bierzo, csípős és édes chorizók, Chorizo Herradura, lombozott sonka, érlelt sonka, San Martiños (kolbász), Cecina de Babilla, füstölt lacon, hasaalja, füstölt bacon, pácolt lacon (gourmet termék) és még sok más...
Friss sertéshús is rendelkezésre áll, mint például: bordák, szűzpecsenyék, bordák, hasaalja, friss sonka, friss csülök, és természetesen a sózott és friss termékek, mint: fül, farok, gerinc, sertésfej, orr, sertéslábszár.
...Házilag készült, a Pireneusokból, hagyományos módon. Kémiai tartósítószerek nélkül (E ...), és allergének nélkül (laktózmentes, gluténmentes). Természetes bél. Széles és eredeti, regionális témájú választékunk van.
Extra sovány Béarnais kolbász 100% sonkából (Délnyugat IGP sertések)
Pireneusi kolbász 200g. Klasszikusunk.
Chorizokolbász 200g. Praktikus.
Kis baszk chorizo paprikával és Espelette borssal.
Bayonne sonkás kolbász.
Périgord-i dióval készült kolbász.
Bika kolbász (sertés-bika keverék)
Olasz kolbász (mozzarella, bazsalikom, szárított paradicsom)...
...Természetesen nem hiányozhat egyetlen BBQ szószból sem, és páratlan aromát kölcsönöz a szósznak. A paprika nem szereti a nagy hőt, különben keserűvé válik. Ez a tipikus fűszer a spanyol kolbász specialitás, a chorizo számára.
...A gyorsaságot és hatékonyságot ötvöző töltőberendezés a delikát termékekhez
A Filler EVC-2000 az a berendezés, amelyre szüksége lesz a delikát termékek töltéséhez. Chorizo, friss kolbász, virsli, szalámi stb. Egy 10 lapátos motoros tápláló rendszerrel rendelkezik, amely csökkenti a veszteségeket és megakadályozza a foltok és buborékok kialakulását, miközben pontosan szabályozza a porciók méretét...
...szárított Aubrac marha, chorizo, guanciale, száraz kolbász, saucisson, alkotják nitrit nélküli felvágottaink választékát, amelyet Laissacban, Aveyronban készítünk.
COTE2BOEUF a Popines feltalálója is: vékonyra szeletelt felvágott egy 100%-ban újrahasznosítható és visszaváltható üvegben. Vákuum alatt 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. 3 méretben elérhető (Popine, Marmite, Chaudron), télen kíséri a raclette-t és a szép időszakban a felvágott tálakat.
César Nieto egy kolbász- és sonkagyártó, amely az alábbi termékeket kínálja Önnek:
Ibéricos curados:
- jamón de bellota
- lomo de bellota
- lomito de bellota
- chorizo de bellota
- salchichón de bellota
- chorizo vela de bellota
- sobrasada de bellota ibérica
- loncheados de bellota
Ibéricos frescos:
- cabecero de bellota
- chuletero de bellota
- carrillada de bellota
- corona de bellota
- abanico de bellota
- secreto de bellota
- presa de bellota
- pluma de bellota
- solomillo de bellota
- carne de cerdo ibérico
- carne ibérica
- frigorífico cárnico...
...A szállított boltok felvágott osztályának eladási listájának 1. helyezettje, termékeink katalán specialitások, amelyeket a spanyolországi Garrotxa völgyében készítenek. Ízesített vagy natúr fuet, ízesített vagy natúr kolbász, édes vagy csípős chorizo, sonkadarabok, 1/4, 1/2 vagy egész csontozott serrano, széles választékú vákuumcsomagolt szeletek, sózott hasaalja, lomo stb. ... termékeink már 10 éve elbűvölik azokat a turistákat, akik a mi régiónkba látogatnak nyaralni.
A Leframa egy családi vállalkozás, amely fokozatosan nőtt a két világos elvnek köszönhetően: a kemény munkának és a maximális minőségnek, hogy a legjobb terméket kínálhassuk ügyfeleinknek. Szeretjük a munkánkat, és ezt próbáljuk átadni minden termékünkben. Termékeink: FRISS KOLBÁSZ, CHISTORRA, SZÁRAZ ÉS FRISS CHORIZO, LONGANIZA, KURTÍTOTT SZALONNA, TOCINETA, FŰSZERES LOMBOC, FEHÉR CHORIZO, CULARES. Minden termékünk természetes bélből készült. Megvan a Navarrai Kézművesek és a Reino Gourmet pecsétje, és most már van egy ökológiai termékcsaládunk is.
Serrano A.O.C sonkák (Teruel - Calamocha) és Ibériai Bellota sonkák (Los Pédroches - Cordou) gyártói vagyunk. Az egész Franciaországban, Belgiumban, Svájcban és Korzikán forgalmazunk, a 87520-as Veyrac-i Bodéga raktárból történő szállítással!!!! Találhatók csonttal és csont nélkül vákuumcsomagolt Serrano sonkák. Ibériai lomo, kolbász, chorizo, Mallorcai Saubressade.
... termékeket készítünk, mint a sült kolbász, a cular kolbász, a szeletelt kolbász, az édes és csípős chorizo, a cular chorizo, a szeletelt chorizo, a fuet, a fehér és piros chistorra, a piros longaniza, a fekete butifarra, a bélben és üvegben lévő blanquillo, a katalán butifarra, a főtt kolbász, a csípős és normál sobrasada bélben és tálkákban, a sonkás lombozat, a rozmaringos lombozat kéreggel, sonkák...
... lehetséges. Fogyasztói vagy vendéglátóipari csomagolás. Csomagolva az Ön saját magáncímkéje alatt vagy a mi Guina márkánk alatt. Bércsomagolás (szerződéses csomagolás) szintén lehetséges. Az összes termékcsalád áttekintése a kínálatunkban: szalámi (szalámi, könnyű szalámi, chorizo), szalonna termékek, főtt húsok (sonka, zsírtalanított sonka, húspástétom, párizsi kolbász, Mesteri sonka), füstölt...
...gazpacho torták, kézműves torták, torták Manchego gazpachóhoz, a gazpacho Manchego fő összetevői. A legjobb érlelt, főtt és friss felvágottak Albacete hegyvidékéről. Borsos szalámi, chorizo la mancha, pokoli chorizók, hagymás véres hurka, fehér kolbász, chistorra, érlelt chorizo. A végén néhány kézműves sör, házi sör, dupla erjesztésű sör, szűretlen sör, hozzáadott gáz nélküli sör, spanyol kézműves sörök. Vagy néhány pálinka vagy házi rum, mint a krém pálinka, gyógynövény pálinka, gyógynövény likőr, mézes pálinka, mézes likőr, mézes rum.