...Chingolo
Hamis hal
Hal
Ikrek
Fusello
Eredetek: Argentína, Uruguay, Brazília, Ausztrália, Írország és Lengyelország
Tárolási hőmérsékletek: Hűtött -1º/+2º és fagyasztott -18º
Faj: Bovin
Minőség: Magas minőségű marhahús
Szavatossági idő: Hűtött 120 nap / Fagyasztott 18 hónap
Fajta: Angus / Hereford
Súly darabonként: 1 kg-tól 1,30 kg-ig
Kaliber: Nincs kaliber...
... együtt bordasült, Csont nélküli ribeye, Csont nélküli strip steak, Alsó kerek londoni sült, Alsó kerek sült, Séf vágású ribeye, Brisket pont, Chuck kar sült, Chuck tender, Keresztbordás sült, Filet mignon, Farok sült, Rövid bordák, Szükségszerű, Szűzpecsenye, Strip filet, Filé sült, T-bone, Egész brisket, Felső szűzpecsenye steak stb.
Szállítási részletek:
Szállítási módszer: 40 FT MAGAS-Q Hűtött...