... kincs. Friss, ánizsos és citromos ízt ad a pácolásoknak, a könnyű szószoknak, a nyers zöldségeknek és gyümölcssalátáknak, és természetesen a halaknak, amelyekkel tökéletes harmóniát alkot.
A mindennapokban a kaprot az olívaolaj, az ecetek, a savanyúságok vagy akár a só ízesítésére is használják, egyszerűen néhány levelet csúsztatva a palackba vagy a befőttbe.
Diétás szempontból a kapor illata és fűszeres aromái jelentősen csökkenthetik a só használatát. 100%-os egészségügyi előny!
...A bazsalikom, kapor, petrezselyem és snidling mellett kínálatunkban megtalálható a medvehagyma, menta, fűszerkeverékek és még sok más.
A kínálatunkat olyan különlegességek is gazdagítják, mint a kaffir lime levelek vagy a citromfű. A fűszernövényeket frissen betakarítva dolgozzuk fel és IQF fagyasztással tartósítjuk.
...valamint a máj és az epeutak működését. A kapor kivonat csökkenti a puffadást, míg a ánizs kivonat támogatja az emésztési kényelmet és segít megszabadulni a teltségérzettől. A citromfű jótékony hatással van az emésztőrendszer és a bélrendszer egészségére, valamint csökkenti a böfögést és a gyomor, illetve a bélrendszer idegességét. A máriatövis kivonat támogatja az epe termelését és a májsejtek, valamint a szövetek regenerációját. Emellett szabályozza az emésztést.
...lóbab, csicseriborsó), szeletelt, porrá őrölt és szárított hagyma és fokhagyma, friss és szárított bazsalikom, friss és szárított, szeletelt és olajozott, valamint reszelt; petrezselyem, menta és mentaolaj, kapor és kaporolaj, oregánó, majoránna, rozmaring, citromfű, molokhija, moringa, cemen fű, ánizs, fekete kömény, fahéj, gyömbér, kurkuma, szegfűszeg, édeskömény, kömény, édesgyökér, és 15 féle természetes mag; (bazsalikom, kapor, kakukkfű, koriander, édeskömény, lenmag, köménymag, fenugreek, stb.), termékeink, mint a sáfrány, Mitinzora, Zidovera stb.