Fehéroroszország, Région De Brest
...Kaviár csiga "Perle" - gyöngyszínű, 3-4 mm-es kaviár, üveg edény, nettó súly 25, 50, 100, 200, 225 gramm. Hűtött formában kaviár, 1000 g-os csomagolásban vagy megállapodás szerint (dokumentumok elérhetők). Megvalósítási idő 3 hónap. +4 °C-on tartósítás nélkül, 9 hónap. +4 °C-on üvegben. Csak előrendelésre dolgozunk.
Portfólió (4)
Ukrajna, Kharkiv
... előállítsunk. A hihetetlen tojások nem tartalmaznak tengeri ízeket és/vagy halas ízt, amelyek néha elriasztják az embereket a kaviártól és más halikráktól. Ezzel szemben az escargot kaviár íze egy friss kombinációja a föld, az erdők és a mohás jegyeknek, amelyek valóban "kitűnnek" a marha-, sertés-, zöldség- és édesvízi tengeri ételek ízében és esztétikájában. Hozzávalók: csiga kaviár, só Csomagolás: üveg Súly: 90 g Minőségmegőrzési idő: 6 hónap.
Portfólió (5)
Portugália, Vila Nova De Famalicão
...Csiga kaviár, amely készen áll a fogyasztásra, miután több átalakítási folyamaton ment keresztül. Pasztörizált, ami 2 éves eltarthatóságot biztosít neki. 30 g-os üvegben, természetes állapotban kerül bemutatásra.
Portfólió (5)
Olaszország, Roma
...Amuri tokhal kaviár (Acipenser schrenckii), amelyet sikeresen és fenntartható módon nevelnek Kínában, valószínűleg a világ legmodernebb vízi farmján. A kaviár eltávolításához a tokhalak legalább 12 évesek vagy annál idősebbek. A szemcseméret félig szilárdtól kompaktig terjed, 3,1-től 3,3 mm-ig, sőt még nagyobb is lehet. Színskála a fényes barnától az aranysárgáig terjed. Íze finom mogyorós, gyümölcsös árnyalattal és krémes zománccal. Enyhén sós, Malossol eljárással készült. Minőségmegőrzési idő: 6 hónap. Elérhető méretek: 30 g, 50 g, 100 g, 125 g, 1 kg.
Portfólió (9)
Görögország, Larisa, Greece
A székhelyünk és irodánk Láriszában található. Sokéves sikeres tevékenység után a csigák szaporításában, kiválasztásában és feldolgozásában képesek vagyunk kiváló minőségű csigákat kínálni. Az alábbi, magas minőségű termékeket kínáljuk: - Inaktív csigák, 12 hónapos eltarthatósággal - Mélyfagyasztott csigák / főtt mélyfagyasztott csigahús, 24 hónapos eltarthatósággal, -18 °C-on - Konzervált csigák ...
Portfólió (1)
Franciaország, la Trinité
Luxus gasztronómiai termékek és prémium élelmiszerek, amelyeket a brüsszeli neves gasztronómiai iskola diplomása választott ki, aki három generáció óta vendéglátós családban született. A Melba Diffusion-t azért hoztuk létre, hogy népszerűsítsük a kulináris művészetet és hagyományt. Minden termékünket online rendelheti meg weboldalunkon: http://www.melba-diffusion.com. Minőségi gasztronómiai termék...
Portfólió (3)
Csehország, Písek u Jablunkova
Célunk, hogy prémium termékeket készítsünk csigákból és csiga tojásból a legmagasabb minőségű kaviár formájában ügyfeleink számára. A csiga különlegességek előállításához csak friss alapanyagokat használunk. Termékeinket kizárólag megrendelésre gyártjuk, ezért olyan egyediek. Minden terméket hűtve szállítunk.
... termékért. Csiga máj? Igen! Kóstolj meg egy sokkoló csiga ínycsiklandóságot! Most azonnal sokkolhatod a barátaidat, és nyerhetsz egy fogadást, hogy: A csiga máj valóban létezik! Egyéb termékeink: Csiga Kaviár – A fantázia érintése Csiga ikra (tojás) ízletes fűszeres páclében. Csiga Pâté áfonyával nagyszerű, eredeti és könnyen tálalható. Ez a mi csiga pâténk áfonyával. Királyi Csigák ala Burgundy 12 db csiga gyógynövény vajjal - fagyasztott Csiga Leves konyakkal egy luxus csiga leves nemes ízével és illatával. 4 adag egy üvegben.
Belgium, Warnant
A L’Escagotière de Warnant cég a csigákra specializálódott. Sterilizált üvegekben kínál csigákat (24, 36 vagy 48 darabos üvegek, szószos üvegek, kis szürke csiga pot-au-feu, kis szürke csiga terrine „La caracole” sörrel és csiga kaviár). Friss, vákuumcsomagolt csigákat is kínál (kis szürke maxima csigák burgundi módra, töltött gombák, profiterolok és vörös vajban készült csigák).
Egyesült Királyság, Belfast
... minden termékünket előállítják. Főként a következő termékekre összpontosítunk: baba tejporok, finomított és nyers napraforgóolaj, mogyoró, ivóvíz, csiga kaviár/escargot, gala alma, búza, cukor és még sok más.
Spanyolország, Palma De Mallorca
... fejlesztettük ki, mint például pamut, kaviár, dióhéj, argánolaj, csiga nyálka, csipkebogyó, stb. Hatékony cellulit elleni szerek, luxus hámlasztók, hidratáló krémek, szemszérumok, a spanyol Dermohelp márkától, mind példái a spanyol minőség iránti elkötelezettségünknek, mindig laboratóriumi ellenőrzés alatt és minden szükséges engedéllyel a termékek fejlesztéséhez, ellenőrzéséhez és értékesítéséhez. Csatlakozz a forradalomhoz.
Bulgária, Razgrad
...Fehér kaviár (csiga tojás) előállítása és értékesítése. Üveg edényekben kínáljuk 25g, 40g és 100g méretben, valamint 20kg-os konzervdobozokban. Az ár a csomagolás és a rendelési mennyiség szerint 150 és 1500 euró/kg között változik. Világszerte történő forgalmazás!
Litvánia, Kaunas
Helix aspersa maxima, a Helix aspersa muller csiga tenyésztése, az asztal, a kaviár...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play