Franciaország, Montelimar
...A méz és mandula harmonikus keveréke, enyhe karamellás ízzel, a Nougat noir de Provence elengedhetetlen édesség a karácsonyi 13 desszert között. Ez a kemény fekete nougat magas méztartalommal a nagymamáink hagyományos provence-i receptje szerint készül. Hozzávalók: Mandula, Cukor, Glükózszirup, Méz, Kovásztalan kenyér (víz, keményítő, olívaolaj). Gyártási módszer: A méz és a glükóz főzése...
Portfólió (154)
Törökország, Merkez/canakkale
...Hozzávalók: Birsalma, Cukorrépa cukor, Citromlé Adalékanyag mentes, Tartósítószer mentes, Színezék mentes, Glükózszirup mentes...
Portfólió (10)
Spanyolország, Campllong
...Hozzávalók: 100% Körte Körte desszertünket kizárólag a legjobb körték pépjével készítjük, amelyeket közvetlenül a saját ültetvényeinkből szüretelünk. Olyan gyümölcsöt tudunk eljuttatni otthonodba, amely megőrzi minden tápláló értékét, és kiemelkedik rendkívül édes ízével és lágy állagával. Már előkészítve, hogy élvezhesd a természetes gyümölcsfogyasztás minden előnyét egy könnyebb, kényelmesebb és gyorsabb módon, mindig veled vihető.
Portfólió (9)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
... gyümölcsös jegyek Ideális pillanat: Desszert vagy uzsonna kísérőjeként Ajánlott adagolás és áztatási idő: 1,5 teáskanál 20 cl-hez - 3'30 perc 80°C-on vagy 50 perc 20°C-on Nettó súly (g): 80 Referencia: KÉT JÁTÉK - FEKETE TEA, MANDULÁK...
Portfólió (85)
ufs.country_names.RU, Moscow
...-i fahéj nagyon illatos és magas ízű, ezért aki legalább egyszer megkóstolta, soha nem felejti el, milyen fűszer is ez valójában. Hozzávalók Ceylon-i fahéj rudak Felhasználás Mindenféle péksütemény és desszert, gyümölcsök, forró italok és keleti konyha fűszeres ételeinek elkészítéséhez használható. Tápérték 100 g-ra vonatkoztatva. Fehérjék (g / 100g)… 4,0 Zsírok (g / 100g)… 3,0 Szénhidrátok (g / 100g)… 28 Energiaérték (kcal / 100g)… 160...
Portfólió (178)
Spanyolország, Peligros
A Productos Ruca 1948-ban alakult, Granadában, a Martín Molina és Rubio Casero családok több tagjának együttműködésének eredményeként. Tevékenységünket a hagyományos „MATANZA” házi disznóvágáshoz szükséges fűszerek és ízesítők beszállítójaként kezdtük, és fokozatosan a kész fűszerek gyártására specializálódtunk, amelyek a felvágottak tartósítására szolgálnak. Az első években tevékenységünk folya...
Franciaország, Landeleau
...élesztő Praktikus tanács: Serpenyőben: olvasszunk el egy diónyi vajat, és melegítsük 30 másodpercig mindkét oldalon. Mikrohullámú sütőben: maximum 10-20 másodpercig melegítsük, mintha most készült volna el! Gombóc fagylalttal és tejszínhabbal tálalva: mindenki által kedvelt desszert!
Portfólió (3)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play