Olaszország, Messina
...Nem egyszerű pisztáciás tészta, hanem egy hagyomány, amely a szicíliai durumbúzából és kedvező környezeti feltételekből származik. A természetes, lassú szárítás páratlan ízt és illatot kölcsönöz neki. A kézműves gyártás biztosítja az eredetiséget, a bronzformázás pedig kiváló főzési tartást és „tapadást” a szószokhoz. Csak szicíliai búza és magas színvonalú pisztácia a mindig egyedi és felismerhető íz eléréséhez. Különböző formátumok: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfólió (10)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play