...A La Flaguerie almabor ecete az organikus almabor ecetsavvá való átalakulásának gyümölcse. Ez a természetes ecet több hónapig érlelődik tölgyfahordóban, mielőtt szűrés nélkül palackozzák. Az üveg alján ecetanya képződhet.
A La Flaguerie almabor ecete salottával van ízesítve.
Bruttó súly: 490g
6-os doboz súlya: 6kg
Ecetsav fok: >5°
Maradék alkohol: <0.5°...
Hagyományos módszerekkel készítünk ecetet. Almás, szőlős, gránátalmás, birsalmás, kökényes, Ginkgo Bilobás, szantálgyantás kurkumás és galagonyás változataink vannak. Eceteink természetes fermentációs folyamat révén készülnek, ezért amikor az ecetet elkezdik használni, a palack felső részén fehér réteg képződhet, ezt a réteget "ecetanya"-nak nevezik, és az ecet természetes módon, a levegővel való ...