Egyesült Királyság, Basildon
... főzési folyamat során eltűnik. A só íze is jellegzetes, amelyet a kemény tojás sárgájához hasonlítanak. Ez a sós umami íz gyakran használatos tojás nélküli receptekben, hogy tojás ízt adjon. A Kala Namakot elsősorban az indiai konyhában használják fűszerként, általában nassolnivalókhoz. Használják chutney-kban, raitákban, gyümölcssalátákban és sós nassolnivalókban. Az ájurvédikus orvoslásban a kala...
Portfólió (50)
Egyesült Királyság, London
Egyesült Királyság, London
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play