Spanyolország, Bilbao
... narancssárga édesburgonyából. - Horeca szektor számára: szállodák, bárok, éttermek... - Narancssárga és lila édesburgonya keverék, hagyományos andoki termesztés, több mint 5000 éves történelemmel. Napraforgóolajjal, hozzáadott só nélkül.
Portfólió (10)
Belgium, Anderlecht
...Rozsdamentes acél AISI 304 20 mm vastag, magas hőmérsékletre kezelt speciális acél főzőlap FE 510 7 kW-os légfúvó égő Pilóta láng és biztonsági termosztát Égetett gázok elvezetése 3 oldalon 2 vagy 3 fűtési zóna Elvezető nyílás GN tálcával a főzési maradékok összegyűjtésére Levehető fedél a könnyű tisztítás érdekében Védőbár a fronton Alapzati rész csúszó ajtókkal vagy hordozható modell Elegáns kivitel a látványkonyhához Könnyű tisztítás hőütéssel jéggel vagy vízzel Állítható lábak Referencia: TP18/JG Márka: Nayati Dim: 174x77x45 cm 3 főzés: 145x52 cm Hőmérséklet: 50°C – 250°C Teljesítmény: 21 kW...
Portfólió (189)
Spanyolország, Tres Cantos
... és üzletedhez van igazítva. A snack nagykereskedelemben a mandula a kedvenc alapanyagunk, és különböző vendéglátóipari változatokat kínálunk: Szeletelt mandula vendéglátóipari tálcán, amelyet főként cukrászatban és péksüteményekben használnak dekoratív elemként. Őrölt mandula vendéglátóipari tálcán, amely a marcipán fő összetevőjeként ismert. Pálcika mandula vendéglátóipari tálcán, olyan összetevő, amely bármely ételhez egy kis finomságot ad.
Portfólió (5)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play