Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...A hosszú és karcsú, finom szárú, csontozott sonka központja. Sötét rózsaszín-magenta színű, intenzív ízű, rendkívüli illatú, különféle márványos zsíros beszűrődésekkel, lágy és fényes. Sonkáinkat az édes íz jellemzi (nagyon enyhén sós), így finom ízvilággal rendelkeznek, és érlelésük 28-36 hónap között történik. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
1983 ÓTA A BRISA Húsipari Kft. egy családi vállalkozás, amely Guijuelóban található, és több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a legmagasabb minőségű ibériai termékek előállításában. Kezdeti lépéseik 1983 márciusára nyúlnak vissza, egy körülbelül ezer négyzetméteres kis gyárban Guijuelo központjában. Az első létesítmények helyszíne egy régi libamájgyár volt, amely BRISA néven volt ismert, i...
Olaszország, Marciano Della Chiana
...A Prosciutto Toscano DOP, a klasszikus Csonttal változatban, kétségtelenül az egyik legfontosabb termék, amikor toszkán felvágottakról van szó, mind a felhasznált alapanyagok minősége, mind pedig az intenzív, enyhén sós íze miatt, amely képes elbűvölni a felnőttek és a gyerekek ízlését egyaránt, akár önállóan, akár más helyi termékekkel vagy egy egyszerű friss kenyérszelettel tálalva. Ezenkívül a Földrajzi Jelzés védett eredete garantálja a minőséget és a jellegzetes aromát.
Portfólió (10)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play