Franciaország, Carpentras
...A fűszeres szárazkolbász, egy ízbomba a szájban! Finom és egyben hangsúlyos íz, csípős, de nem égető. Itt meleg van, vagy csak mi? A mi Espelette borsos szárazkolbászunk fel fogja pezsdíteni az ízlelőbimbóit. Tökéletes fűszerarány, ami nem túl csípős. Kis plusz: A fűszeres szárazkolbász tökéletesen illik egy jó, testes és erőteljes vörösborhoz, amely szembeszáll a kolbász csípős ízével! UGS...
Portfólió (16)
Franciaország, Rabastens De Bigorre
...Vidék terrine Espelette paprikával 180g - Jean Brunet...
Portfólió (27)
Franciaország, Saint Romain La Motte
... Az Espelette paprika egy mexikói piros paprika, a "gorria" fajtából, amelyet Juan Sebastián Elcano navigátor hozott be Európába a XVI. században. Bevezetése Franciaország dél-nyugati részén annak köszönhető, hogy az éghajlat különösen kedvező ennek a paprika fajtának a növekedéséhez. nettó súly: 100 Eredet: Franciaország...
Portfólió (30)
Franciaország, Lalinde
...Egy só, amely tükrözi az aquitani terroirok legjavát. A kézzel betakarított fleur de sel és az ökológiai AOP Espelette bors kombinációja. Mindez üvegben, parafa dugóval, a hulladékmentes megoldásért...
Portfólió (46)
Franciaország, Castelnaudary
A helyi jelenlétre támaszkodva, Franciaország déli részén, a Groupe Rivière három generáció óta ízletes és innovatív készételeket tervez és készít, hagyományos francia receptek alapján. Természetes összetevőkből készült receptjei színezékek, tartósítószerek és mesterséges aromák nélküliek. Márkáin keresztül a Groupe Rivière kifejezi elkötelezettségét termékei minősége iránt és a társadalmi felelő...
Portfólió (56)
Franciaország, Arengosse
...Összetevők: durva só Île de Ré-ről, AOP Espelette bors és paprika (piros és zöld). Nyomokban tartalmazhat zellert, szóját, dióféléket, glutént, tejet, mustárt, szezámot és szulfitokat. Referencia: SEL0008...
Portfólió (200)
Franciaország, Ainhoa
...Espelette bors AOP '(Capsicum Annuum Gorria)' por formájában. 50 grammos üveg Zacskók 250 g, 1 kg és 5 kg élelmiszeripar számára. Espelette bors püré 90 grammos üveg 1 kg konzerv 4 kg konzerv...
Portfólió (1)
Franciaország, Astaffort
...LE PATE BASQUE. 100g Egy gyermekkorból származó érzelem tér vissza, a legfinomabb emlékek egy vidéki piknikről, ez a Baszk Pástétom, amelynek íze finoman csípős Espelette borssal van megfűszerezve, enyhén pirított pirítósra vagy zöldség- vagy uborkapickle kíséretében érdemes fogyasztani. Hozzávalók: kókuszolaj (35%), víz, szója fehérje, bio sörélesztő, gomba, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, Espelette bors, xeres ecet, fűszerek, fokhagyma, paradicsom püré, árpa miso, hagyma.
Portfólió (7)
Franciaország, Objat
...Hozzávalók: 60,9% kesudió, víz, nádcukor, só, kukoricakeményítő, 0,73% Espelette paprika. Tápérték 100g-ra: Energia 1628Kj, 391 Kcal, zsírok 27g, ebből telített zsírsavak 5,2g, szénhidrátok 25g, ebből cukrok 9,8g, fehérjék 12g, só 1,8g.
Portfólió (109)
Franciaország, Cologne
...Az Espelette-i paprika, a baszk gasztronómia emblémája, a szilva királynője révén felszabadítja aromás finomságát és karakterét. Zure osagarriari! A Francia Rendezők 100%-ban bio szeszes italokat készítenek a Gers szívében. Armagnacunk kerek és gazdag, tölgyfahordóban érlelődik Gascogne-ban. Az alkoholfogyasztás káros az egészségre. Fogyassza mértékkel. Súly: 1,5 kg Méretek: 10 × 10 × 30 cm Alkohol fok: 32% Űrtartalom: 70 cl...
Portfólió (23)
Franciaország, Biguglia
A korzikai származású Jean-Michel Querci séf a kreációin keresztül szeretné megosztani szigetén található termékek iránti szeretetét. A Brocciu (friss korzikai sajt) alapú lekvár feltalálójaként a séf egy kulináris utazásra hív minket gyökereihez. Az "O Mà" termékcsalád nagyon változatos, a édes élvezetektől (lekvárok, kenhető krémek, ízesített cukrok, sütemények) a sós élvezetekig (előételek, szó...
Portfólió (68)
Franciaország, Condom
...A mi Piros Sangriánk egy változata, amelynek mérsékelt csípőssége van az Espelette borsnak köszönhetően. A baszkok igazi aperitifje! SÚLY: 1,4 kg PALACK: 75cl Palack SKU: BSANP...
Portfólió (66)
Franciaország, Auros
...Kacsa máj pástétom 20 % Hétvégi pástétom, 175 g-os üveg, 20 % kacsa májjal. A Périgord-i ESAT (fogyatékkal élők munkába állítását segítő intézmény) készítette. Összetevők: zsíros és sovány sertésmáj a Délnyugat IGP-ből, 20 % máj, só, bors. Ugyanebben a formátumban elérhető: Baszk pástétom Espelette paprikával, vidéki pástétom floc de Gascogne-nal, narancsos kacsaterrine, citromos kakukkfűvel ízesített nyúlterrine, gesztenyés vidéki terrine, tiszta kacsarillett és kacsazsír. Egyéb termékek ebben a kategóriában Ne habozzon kérni tőlünk a katalógusunkat és az árainkat.
Portfólió (31)
Franciaország, Malataverne
...Hozzávalók Máj, nyak, sertészsír, piquillos, sertésbőr (francia eredet), só, Espelette bors (0,4%), tojásfehérje, savanyúságjavító nátrium-acetát, antioxidánsok nátrium-aszkorbát. Burkolat marha zselatin, dextróz, só, sűrítőszerek E407, E415, ízfokozók E621, savanyítók E330, aromák (tej) A baszk pástétom, hagyomány a Baszkföldön, hírneve már világszerte elterjedt. Finomabb, mint a hagyományos...
Portfólió (188)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biológiai Espelette borspor AOP 100% Espelette bors AOP A Baszkföldön, ITXASSOU-ban készült Nettó súly 40g Minőségét megőrzi 2020 végéig Biológiai gazdálkodás terméke...
Portfólió (198)
Franciaország, Mietesheim
...Fűszeres, de mégis finom, ez a kissé csípős mustár, amely tele van az Espelette paprika ízével, nagyon aromás. Valódi siker a fehér és vörös húsok, sőt a papírtasakban sült halak kísérőjeként. Kiválóan alkalmas szószok, öntetek, majonézek ízesítésére… és húsok bepácolására a grillezéshez. Hozzávalók: Víz, mustármag, ecet, paradicsomkoncentrátum (paradicsom, só, savanyúság: citromsav E330), só, cukor, Espelette paprika por (1,3%), tartósítószer: nátrium-biszulfát. Kapható 1,1 kg-os vödörben is.
Portfólió (80)
Franciaország, Arles
...L'artisan Popol Gourmet paradicsom- és paprika leves, Espelette borssal ízesítve. Hozzávalók: paradicsompüré 42%, piros paprika 26%, víz, só, cukor, extra szűz olívaolaj 4%, Espelette bors 0,5%.
Portfólió (142)
Franciaország, Melle
Franciaország, Sendets
...Prémium aperitif termék, amely Espelette paprikával és egyéb fűszerekkel készült. A prémium aperitif témájában kínáljuk a fekete fokhagymás sertéshús terrinét. A recept nagy tudást tükröz, és finoman ötvözi a fekete fokhagyma, az Espelette paprika és a bors aromáit. Rendeljen online, szállítás 48 órán belül. Hozzávalók: sovány sertéshús*, sertésmáj, sertészsír*, francia fekete fokhagyma*, tengeri só, bors*, Espelette paprika*, Provence-i fűszerek* * 100%-ban bio gazdálkodásból származó hozzávalók Mennyiség: 90g Tartósítás: Nyitás után hűtőszekrényben tárolandó.
Portfólió (9)
Franciaország, Furiani
...Hozzávalók: paprika, hagyma, olívaolaj, fokhagyma, aromás fűszerek, Espelette bors, só, bors. Súly: 190g Referencia: POIVRO Súly: 190g...
Portfólió (97)
Franciaország, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natúr vagy fűszeres 55 vagy 90g, merguez marha-juh 55 vagy 90g, hús, töltelék, grillezhető chorizo, stb. A kreatív kolbászválaszték a muscadet, a curé nantais és burgonya, grillezett zöldségek, grillezett hagymák, Espelette bors, Chistorra, baszk stílusú... kolbászokat és chipolatasokat is kínál. Elérhető az önkiszolgáló részlegen, védőatmoszférában, fix súlyban vagy a hagyományos részlegen, a kolbászok kizárólag természetes bélbe vannak töltve. Van egy "Porc Bio du centre" választék is 55g chipolatasban és 125g kolbászban.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play