Franciaország, Thiais
...Egy nagy teljesítményű, meleg élelmiszer-füstölő, amely tökéletesen ötvözi a hagyományos füstölést fűrészporral és a magas technológiát: elektronikus vezérlés, digitális hőmérséklet-beállítás és kijelzés.... Nagy rozsdamentes acél füstkamrával rendelkezik, amely akár 8 db 900 x 660 mm-es sütőrácsot is el tud fogadni a lapos füstölt termékekhez, vagy akasztós rudakat a felfüggesztett termékekhez.
Portfólió (82)
Franciaország, Vendin Le Vieil
A Simon-Dutriaux létesítmények Lens közelében, a Pas-de-Calais régióban találhatók, és két vállalat egyesülésének eredménye; a Simon, amelyet 1886-ban alapítottak, kezdetben a pácolt termékekre specializálódott, valamint a Dutriaux, amelyet 1935-ben alapítottak, és amely a halak füstölésére összpontosított. 2008-ban csatlakoztunk a Floridienne csoporthoz. Ez a belga cég ma vezető szerepet tölt be ...
Portfólió (1)
Franciaország, Soreze
... segítségével, majd hozzáadjuk a fűrészport, mint a hideg füstölésnél. A hideg füstölés (az íz füstölésére és tartósítására) ezzel szemben úgy történik, hogy a lehető legjobban korlátozzuk a hőmérséklet emelkedését a füstölőben. Hagyományosan elegendő eltávolítani a parazsat, amely az égéshez szükséges, amint a fűrészpor elég. A hideg füstölés ezen a modellen könnyebb, mert lehetőség van a füstölő...
Portfólió (195)