Németország, Berlin
...Mi gesaltált Halal juh- és sertésbél szállítók vagyunk, amelyek magas minőségükről ismertek. Termékeink ideálisak a kolbászkészítéshez és világszerte exportálják őket. Garantáljuk a magas minőséget és frissességet, valamint versenyképes árakat. Bízzon a nemzetközi kereskedelemben szerzett tapasztalatunkban, hogy megtalálja a legjobb kolbásztermékeket az Ön igényeihez.
Spanyolország, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. Sonka- és Felvágottgyár Kézműves előállítás, mint például: El Botillo del Bierzo, csípős és édes chorizók, Chorizo Herradura, lombozott sonka, érlelt sonka, San Martiños (kolbász), Cecina de Babilla, füstölt lacon, hasaalja, füstölt bacon, pácolt lacon (gourmet termék) és még sok más... Friss sertéshús is rendelkezésre áll, mint például: bordák, szűzpecsenyék, bordák, hasaalja, friss sonka, friss csülök, és természetesen a sózott és friss termékek, mint: fül, farok, gerinc, sertésfej, orr, sertéslábszár.
Portfólió (4)
Magyarország, Budapest
Hazai Meat Plc is a hungarian company, manufacturer of dried salami and sausage products, and cooked marinated meat products.
Belgium, Alken
...A SCHEPERS már háromnegyed évszázada elismert gyártója a prémium húskészítményeknek, amely a legjobb minőségű sózott és füstölt felvágottakra specializálódott. Absolút slágerünk a filet d'Anvers extra, marhahús füstölt hús. Minden termékünket mesterségbeli tudás és szenvedély jellemzi. Régi hagyományos recepteket ötvözünk friss alapanyagokkal és a legmodernebb gyártási módszerekkel és eszközökkel...
A HAZAI SZÁRAZ FŰSZERES MARHAHÚS (BEEF JERKY) 100%-ban magyar eredetű, sovány marhahús combjából készül, amelyből eltávolították az összes zsírt, csíkokra vágták, majd megszárították, így megakadályozva a romlást. Ez a szárítás általában só hozzáadását is magában foglalja, hogy megakadályozza a baktériumok fejlődését a húsban, valamint fűszereket a jobb íz érdekében, mielőtt eltávolítanák a nedvességet. A „JERKY” szó a charki szóból származik, amely az észak-amerikai őslakosok Quechua nyelvéből ered, és „szárított, sózott hús”-t jelent.
Szlovákia, Kopčany
... tenyésztése, amely nem kapcsolódik tejtermeléshez, és magában foglalja a tejhasznú hízóborjak, vágóborjak és a saját szaporítású alapállomány tenyésztését. Húsmarhák: Gasconne Highland Piemonti szarvasmarha Valaška fajta Húshasznú juhok és keresztezett fajtáik: Ile de France Nemesített valaška Romanov juhok Suffolk Ha bármilyen kérdése van a hús- és húskészítmények szállításával kapcsolatban...
Belgium, Lille
A Jepro egy kiskereskedelmi és nagykereskedelmi vállalkozás, amely húsárukra, snackekre és különféle fagyasztott termékekre specializálódott. A Jepro húsáruk gyártója (hús szeletek, hús előkészítmények és főtt húsáruk), grillező és egyedi termékek.
Belgium, Izier
... sem. Dió: A sonka finom része, enyhe, természetes pácban sózva, füstölt vagy sem. Szalonna: Szárazon sózott has, füstölt vagy sem. Kézműves főtt sonka: Kiváló minőségű sonka, kézműves módon sózva, sütőben főzve és párolva. Száraz kolbász: Kiváló minőségű sertés- és marhahúsból készült készítmény.
Spanyolország, Cartagena
A több mint 40 éves fogyasztói szolgáltatás során szerzett tapasztalatával a Ricardo Fuentes e Hijos a sózott és füstölt termékek szektorának vezető vállalatává vált hazánkban, nap mint nap növekszik, új piacokra lép, innovál, a legjobb technikai alternatívákat keresi és növeli termékeinek minőségét.
Belgium, Evergem
... kolbászok Sonkás kolbász, borjúkolbász, gombás kolbász, ebédkolbász… * Pástétomok Kenyérre kenhető pástétom, parasztpástétom, szezonális pástétom… * Sózott húsáruk Sózott szalonna, füstölt szalonna, csülök, filet d’anvers…...
Lengyelország, Międzyrzec Podlaski
... készételeket gyártunk. A gondosan kiválasztott nyersanyag és a termék tökéletes kivitelezése hozzájárult a vállalat piaci sikeréhez. A termékek és a hús értékesítése mellett sertéshúst darabokban, valamint friss és fagyasztott baromfit is forgalmazunk. A mottónk, a "Kifejezetten Önnek" határozza meg fő célunkat. Szeretnénk, ha ügyfeleink elégedettek lennének a cégünkből származó termékekkel. Termékeink széles választéka lehetővé teszi, hogy a legigényesebb ínyencek ízlésének is megfeleljünk. Elsődleges célunk a hagyományos és természetes módon készült húskészítmények előállítása.
Belgium, Schoten
...A Willbert már több mint 20 éve készít kézműves húsárukat a "De Bourgondische Hoeve" néven. A Bourgondische Hoeve sonkákat és kasselerribeket, főtt húsokat, májasokat, fejeket, hústekercseket és töltött húsokat, füstölt és sózott húsárukat, valamint szalonnát kínál.
Belgium, Wijnegem
... specialitásunk a füstölt lóhús előállítása. Az Equinox GEROOKT PAARDENVLEES egy elismert helyi termék, amely híres ízéről. Kínálunk egy korlátozott választékot házi készítésű sertéshús alapú specialitásokból is. Az Equinox egy BEREID MAALTIJDEN választékot is piacra dob, amelynek specialitása a 'Pörkölt'. Tízes receptúrák különböző húsfajták alapján, különböző csomagolásokban elérhetők. Az Equinox mint SZELETELŐ ÉS CSOMAGOLÓ friss hús és húskészítmények terén.
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...tiszteletben tartva a hagyományos érlelési folyamatot. Több mint 9 hónapig érlelik őket, így minden finomságuk megmutatkozik. A COLA Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legjobb darabokat válasszuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. A vállból, a hasból vagy a sonkából származó húsok, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, mindegyike egy ügyes keverékbe kerül. Így minden receptünknek megadjuk a puhaság és az aromás erő karakterét. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Portfólió (2)
Belgium, Wommelgem
A Schots egy széles választékot kínál magas minőségű kézműves húsárukból. A Schots által készített termékek három kategóriába sorolhatók: főzőkolbászok, pástétomok és nyers sózott vagy füstölt húsáruk. Mindezek a termékek a szakosodott nagykereskedőknek kerülnek forgalomba. A termelés 60%-a privát címkés termékekből áll. A Schots Hollandiába, Franciaországba, Németországba, Svájcba...
Belgium, Oosterzele
A Brackenier LBC már több mint ötven éve mestere a kézműves húsáruknak. A hagyományos gyártási módszereknek és a legszigorúbb higiéniai és ellenőrzött körülmények között végzett előkészítéseknek köszönhetően húsáruk a legjobb minőségűek.
Spanyolország, Ripollet (Barcelona)
Az Antonijoan L.C. egy spanyol húsipari termelő, amely 1976 óta működik. Fő termékeink: - Szalonna, - Kolbászok, - Főtt sonka, - Chorizo Rosario, - Pâték. A HORECA (Szálloda, Étterem és Catering) kereskedelmi szektorára specializálódtunk. Székhelyünk Ripolletben található (7 km-re Barcelonától) egy 3000 m2-es gyárban, amely a legmodernebb ipari berendezésekkel és gyártási módszerekkel...
Spanyolország, Rielves-Toledo
A Mecanova egy spanyol cég, amely a HÚSIPARI BERENDEZÉSEK szektorában versenyez a legújabb technológiával rendelkező német és dán vállalatokkal. A Mecanova alapvető értéke az emberi tőkéje, amely szenvedélyesen szereti a húsipari ipari folyamatokhoz alkalmazott technológiát.
Belgium, Koekelare
...Koekelare, Nyugat-Flandria a 't Houtlandt bázisa, egy finom húsáruk gyártója és beszállítója. Ebből a nagykereskedésből a kelet- és nyugat-flandriai henteseket látják el felvágottakkal, a legtöbb itt értékesített termék saját gyártású.
Portugália, Ponte De Lima
... – Ponte de Lima stílusú kolbászokat és füstölt árukat. A feldolgozott termékek folyamatos növekedésével mindig hűek maradtunk a hagyományos kolbászkészítési folyamatokhoz, amelyeket kézműves módon készítünk, és mindig betartva a minőségi és biztonsági előírásokat az egészségügyi és higiéniai normák szerint. Az idő múlásával, és már némi piaci tapasztalattal a hátunk mögött, széles termékválasztékkal rendelkezünk, két saját márkával: Quinta dos Fumeiros és Fumeiros Campelo. Fő piacunk az Északi Régió, most pedig a középső területekre is terjeszkedünk, mindig figyelve az exportlehetőségekre.
Belgium, Machelen (Bt.)
... lehetséges. Fogyasztói vagy vendéglátóipari csomagolás. Csomagolva az Ön saját magáncímkéje alatt vagy a mi Guina márkánk alatt. Bércsomagolás (szerződéses csomagolás) szintén lehetséges. Az összes termékcsalád áttekintése a kínálatunkban: szalámi (szalámi, könnyű szalámi, chorizo), szalonna termékek, főtt húsok (sonka, zsírtalanított sonka, húspástétom, párizsi kolbász, Mesteri sonka), füstölt...
Spanyolország, Geras de Gordon
Több mint 60 éve és három generáción át az Entrepeñas S.L. hagyományos módon készít spanyol hús- és kolbásztermékeket. Tevékenységünket Geras De Gordónban, León tartomány északnyugati részén, 1200 méter magasságban végezzük, ahol a nedves éghajlat ideális körülményeket biztosít a minőségi kolbászok érleléséhez. Termékeink minőségét csak rendkívül alacsony áraink múlják felül.
Belgium, Lummen
... garantálunk, amely erősebbé teszi az Ön üzletét. A Coenen & Co-nál a legszigorúbb higiéniai normák maximális tiszteletben tartásával dolgozunk. Így biztos lehet benne, hogy tiszta ízeket és a legfinomabb termékeket kapja. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és válasszon egy hús- és sajtkiskereskedést, amely az ízt helyezi az első helyre.
Belgium, Beringen
Bruegel húsáru, egy fiatal és dinamikus vállalat, amely hús- és frissáru szakosodott. Ön professzionálisan és szenvedéllyel foglalkozik friss élelmiszerekkel? Mi készen állunk Önnek egy széles választékkal húsárukból, salátákból, sajtokból, specialitásokból és előcsomagolt termékekből.
Spanyolország, Cartagena
A Ricardo Fuentes e Hijos a sózott és füstölt termékek szektorának vezető cége Spanyolországban, piacvezető termékekkel, mint a mujló ikra, maruca ikra, tonhal és bonito mojama, tonhal has és tonhal szűzpecsenye.
Lengyelország, Liszki
...sonkákat, szalonnákat, füstölt húsokat, szűzpecsenyéket, balerónokat és belsőségekből készült termékeket. Reméljük, hogy a hagyományok iránti elkötelezettségünk és a kiváló íz megőrzésére való törekvésünk miatt termékeink elnyerik tetszésüket.
Belgium, Oudenaarde
A Tradelio egy vezető gyártói csoport, amely fogyasztóbarát prémium húskészítményeket állít elő. A legmagasabb minőség garantált a nyersanyagok gondos kiválasztásával, IFS tanúsítással, saját receptúrákkal és pácokkal, Halal minősítéssel, valamint a Meersterlyck főtt sonkák elismert gyártójaként. Szinte minden húskészítmény gluténmentes. A termelés a vásárló igényeihez igazodik. A Tradelio nyugat-európai országokba is exportál.
Spanyolország, Rafelbuñol
...Családi kézműves vállalkozás 1954 óta. Kézműves gourmet termékek. Csak friss termékeket használunk spanyol kikötőkből, semmilyen importált vagy fagyasztott terméket nem alkalmazunk, természetes tartósítószerekkel, ecettel és olajjal dolgozunk. Egészséges termék, mediterrán diéta. Különböző formátumokban és méretekben kínálunk filéket, 8 cm-től +13 cm-ig GOURMET/PREMIUM, mivel gyártók vagyunk...
Belgium, Vilvoorde
...A Luka, amely Vilvoordében található, húsáru gyártója és beszállítója, a főtt sonkákra specializálódott. Termékkínálatunkba emulziós termékek (pl. főtt kolbászok, húspékek, ...) és érlelési termékek (pl. szalonna, pancetta, filet d'Anvers) is tartoznak.
Spanyolország, Vic
Cégünk a feldolgozott húsiparban tevékenykedik, a Vic-i síkságon található, és gyártási folyamatunk teljesen kézműves, és családi vállalkozás vagyunk.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play