Olaszország, Bronte
Az NCM NUTS SRL, amelynek székhelye Bronte, Catania, Olaszország, a prémium minőségű szárított gyümölcsök vezető beszállítója, aki a prémium termékek importjára és exportjára specializálódott. A szektorban szerzett széleskörű tapasztalatunkkal világszerte ügyfeleink igényeit szolgáljuk ki, széles választékot kínálva szárított gyümölcsökből, mind a kiskereskedelmi, mind a nagykereskedelmi piacok sz...
Portfólió (21)
Németország, Gnarrenburg
... színezékek nélkül készülnek. Mindkét alapanyag hosszú távon eltartható (minimum 24 hónap), kifejezett méz aromával nagyon ízletes, könnyen és problémamentesen keverhető más száraz anyagokkal, és kiváló instant tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek a speciális alapanyagok univerzális felhasználási lehetőségeket kínálnak az élelmiszeriparban (delikát, kényelmi ételek, fűszerek, édesség- és tejipar, pékáruk, fagylalt, táplálékkiegészítők stb.), a kozmetikai és gyógyszeriparban, de szintén...
Portfólió (10)
...A CONDETTA nemcsak a jó ízről gondoskodik, hanem a megfelelő állagról is – egyedi keverékeinkkel a finom fagylalt körül. Szívesen ellátjuk Önt fagylaltkeverékekkel különleges minőségekben, mint például bio, halal, kóser vagy vegán. Fagylalttermékportfóliónk a következőkre terjed ki: - Puha fagylalt - Azonnali - Pasztőrözött/UHT - Folyékony keverék alapanyag - Magas fehérjetartalmú - Kézműves fagylalt - Azonnali - Pasztőrözött/UHT...
Portfólió (7)
Belgium, Mol
... különbséget a fagylalt sűrűségében is észlelni lehet. Az ipari fagylalt körülbelül 500 g/liter. A mi tejfagylaltunk valamivel több mint 670 g/liter. Az ok az, hogy a tejszínhabban sok levegőt lehet verni, és a levegő a legolcsóbb alapanyag.
Bulgária, Ruse
... gyártási ciklus megfigyelése során beleszerettem a saját fagyasztott desszert üzlet gondolatába, és így 2017-ig tapasztalatokat és tudást gyűjtöttem, majd úgy döntöttem, hogy megteszem az első lépéseket a saját por alapú fagylalt márkám létrehozása felé. Bár fiatal cég vagyunk a szektorban, rövid idő alatt hosszú utat tettünk meg, miközben nap mint nap növeltük a munkánk volumenét.
Svájc, Riazzino
A La Golosa SA egy svájci cég, amelynek székhelye Riazzinóban (Svájc) található, és kézműves fagylalt készítésére és forgalmazására specializálódott, az olasz fagylaltmesterek ősi receptjei szerint. A termékek a fogyasztók egészségének védelmére és a minőségre összpontosítanak, köszönhetően a svájci piacon végzett gondos alapanyag-választásnak, szigorú kiválasztási paraméterek alapján, valamint...
Szerbia, Zemun/belgrade
... és almasavban. A Nova Sava Szerbia kínálatában található fekete ribizli körülbelül -35 °C-on mélyfagyasztva, rendkívüli minőségű és mindig készen áll az élelmiszeripari vagy ipari felhasználásra. Fagyasztott fekete ribizlink ideális alapanyag gyümölcslevek, lekvárok, dzsemek előállításához.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play