Olaszország, MILANO
...A termelési folyamat kezdetétől fogva, amikor a durum búzalisztet vízzel összegyúrjuk, a legfőbb aggodalmunk, hogy maximálisan tiszteletben tartsuk az általunk gondosan kiválasztott nyersanyagot. Az a figyelem, amelyet a tésztának szentelünk, meghatározza a végtermék porozitását (vagyis a tészta minőségét, hogy hogyan kötődik a szószhoz). Az a cél, amit ebben a fázisban szem előtt tartunk, az is...
Portfólió (229)
Egyesült Királyság, London
...www.obamakarnar.com Spagetti Hajdina Rigatoni Kis gyöngyök Rotini Charleston Könyök tészták Nagy gyöngyök Tészta Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Nagy Fusilli Nagy könyök tészták Penne Rigate Nagy kagylók Sedani Rigati Farfalle Kuszkusz Kis kagylók Lumache Liche Korona Kerekek Csillagok Thimbles Bucatini Gyors Penne tészta Gyors Fusilli tészta Háromszínű Teljes kiőrlésű tészta Teljes kiőrlésű tészta Hajdina Azonnali élesztő Finomított napraforgóolaj www.obamakarnar.com...
Portfólió (9)
Törökország, Trabzon
...www.obamakarnar.com Spagetti Hajdina Rigatoni Kis gyöngyök Rotini Charleston Könyök tészta Nagy gyöngyök Tészta Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Nagy Fusilli Nagy Könyök tészta Penne Rigate Nagy kagylók Sedani Rigati Farfalle Kuszkusz Kis kagylók Lumache Liche Korona Kerekek Csillagok Thimbles Bucatini Gyors Penne tészta Gyors Fusilli tészta Három színű Teljes kiőrlésű tészta Teljes kiőrlésű tészta Hajdina Instant élesztő Finomított napraforgóolaj www.obamakarnar.com...
Portfólió (10)
Franciaország, Paris
...A "vörös" farfalle bio durum búzából és bio paradicsomporból készül. A "zöld" farfalle bio durum búzából és bio bazsalikomporból készül. A "fehér" farfalle bio durum búzából készül. Glutént tartalmaz, és nyomokban tojást és szóját is tartalmazhat. Főzze körülbelül 8 percig forrásban lévő vízben. A három "1" szabály: 1 liter víz, 10 gramm só, 100 gramm tészta. Ne felejtsen el félretenni egy merőkanálnyi főzővizet a végső simításhoz. Ean13:3701511702687 Referencia: FarfalleBio3couleurFrance1...
Portfólió (133)
Hollandia, Bv Nijkerk
... 500 GR BAVETTE (LAPOS SPAGETTI) BARILLA 500 GR FARFALLE (PILLANGÓ) BARILLA 500 GR FARFALLE TONDE (MASNI) BARILLA 500 GR PIPETTE (CSAVART) BARILLA 500 GR CONCHIGLE (MINI KAGYLÓ) BARILLA 500 GR PENNE RIGATE (TOLL) BARILLA 500 GR GNOCHETTI (TENGERI HÁZ) BARILLA 500 GR SEDANI RIGATI (HOSSZÚ CSŐ) BARILLA 500 GR FUSILLI (CSAVART) BARILLA 500 GR TORTIGLONI (KALAPOS) BARILLA 500 GR GRFILINI (TÉSZTA FÉLE) BARILLA 500 GR RISONI (ÁRPA TÉSZTA)...
Portfólió (111)
Franciaország, Grigny
A PATRIGEL 1989 óta a fagyasztott zöldségek, fűszernövények és gyümölcsök kereskedelmére és értékesítésére specializálódott ügynökség. Ügynökségünk Franciaországban több minőségi európai gyümölcs- és zöldségtermelőt képvisel és forgalmaz. Erős nemzetközi hálózatunk tanúsított termelőktől szerzi be a termékeket. Termékeink ellenőrzöttek és tanúsítottak, mivel rendszeres ellenőrzésnek vannak alávet...
Portfólió (93)
Németország, Düsseldorf
A PHENOLIO és a „Kis herceg” márkákkal egyszerű, egészséges és ízletes alapanyagokból készült élelmiszereket gyártunk a mindennapi fogyasztásra, amelyek kiemelkednek a polcon, és olyan márkaként maradnak meg az emlékezetben, amely több örömöt és fantáziát hoz a mindennapokba. A Kis herceg tésztája Olaszországban készül, a csokoládé Németországban, az olívaolaj pedig Görögországban és Törökországb...
Portfólió (2)
Olaszország, Palagianello
...Olasz hagyományos tésztakészítmények. Puglia, a régió, ahol a természet és az étel egyesül. Pasta Farfalle Bicolor, Maccheroni Mischio, Rigatoni alle verdure,...
Portfólió (9)
Olaszország, Fidenza
...-tól 1.000 kg/óra kapacitással, folyamatos automatikus préselt extruderekkel, alacsony hőmérsékletű statikus szárítókkal vagy folyamatos szárítással kombinálva. Többfunkciós vonal, egyetlen rendszer a rövid tészta, hosszú tészta, csomók, lasagne és speciális formátumok (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, hullámos és díszes lasagne stb.) előállítására, 150-től 500 kg/óráig...
Spanyolország, Daroca-Zaragoza
Kiváló minőségű tészták és különleges tészták: kagylók, spirálok, csillagok, farfalle, hajszál tészta, közepes tészta, vastag tészta, fideua, galets, betűk, eső, cső tészta, csoda, magvak, dugattyú, toll, spagetti, szélesmetélt, cápa. Durum búzadarából, zöldségekkel, tojással, teljes kiőrlésű, spenóttal, ökológiai, tintahal tintával. Továbbá lasagne tészta, cannelloni, zsemlemorzsa és liszt. Nagy fogyasztásra, Food Service, vendéglátás számára gyártunk.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play