Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...Stilizált formája és finom lába, amely a tiszta ibériai fajtákra jellemző, azonnal azonosítja termékünket. A mérete, amely kisebb, mint a keresztezett állatoké, és ez a keskenyebb forma mellett, nagyon jelentős a sötét színű pata, amely elkopott, mert az állat szabadon legelt a dehesában, és élvezhette a két montanera időszakot. A belsejében egy intenzív vörös színű sonkát találunk, amelyben nagy mennyiségű tiszta fehér márványozás van, mivel a 100%-ban ibériai sertés zsírtartalmának akár 75%-a is az izomban van. Az összkép ragyogóvá válik ennek köszönhetően.
Portfólió (55)
Olaszország, Orbassano
...A piemontesi agnolotti egy igazi specialitás Piemontból, amely egy XIX. századi regionális receptre vezethető vissza. Ezek a ravioli háromféle friss és sovány hús töltelékkel rendelkeznek (marha, sertés és fehér hús) és idényzöldségekkel (párolt káposzta, cékla vagy spenót az évszaktól függően). A főbb összetevők közé tartozik a főtt sonka, a roast beef, a főtt csirke, a spenót, a sült sertés, a párolt káposzta és a mortadella. Ez az ízek kombinációja egy egyedi és hagyományos kulináris élményt kínál, tökéletes azok számára, akik szeretnék megkóstolni a valódi piemontesi konyhát.
Portfólió (57)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
... fejlődéséhez. A sózókamrában egy napot töltenek el minden egyes friss darab kilójára, kontrollált hőmérsékleten, 3º és 5º Celsius fok között, és 75% és 85% közötti relatív páratartalom mellett. Fajta: 50% Ibériai Tápanyag: Cebo Címke: Fehér Energiaérték: 303Kcal / 1261KJ Zsírok: 37.81 g Telített zsírok: 5 g Szénhidrátok: < 0,10 g Cukrok: < 0,10 g Fehérjék: 32.3 g Só: 7.42 g...
Németország, Taunusstein
...Fagyasztott Sertés Háj Fagyasztott Sertés Vágási Zsír Fagyasztott Sertés Szűzpecsenye Fagyasztott Sertés - NYAK/HÁT Csont Sertés Váll, más néven Sertés Farok Piknik Sonka Első Csülök Sertés Karaj Sertés Bordák Baba Hátsó Bordák Sertés Has Spareribs Sertés Szűzpecsenye Hátsó Láb Csülök Fagyasztott Sertés Fél Káposzta Fagyasztott Sertés Láb Csonttal, Bőrrel Fagyasztott Sertés Láb Csonttal, Bőr...
Portfólió (173)
Spanyolország, Alcobendas
...Kiváló minőségű fehér sertéshús, amely kukoricával és gabonával táplált sertésekből származik, és amely a régi idők ízét idézi. A Duroc fajtával való keresztezés révén gazdagított fajta, amely magas fokú márványozottságot és szaftosságot biztosít a termékeknek. Több mint 24 hónapos érlelésű termék. A termék az ETG által meghatározott munkamódszer szerint készült.
Portfólió (10)
Franciaország, Auros
...Cuit, Szabadon tartott sertés, LABEL ROUGE 7,5 kg és 3,5 kg, 30 napos eltarthatóság Kézműves gyártás a Landes régióból. A sonka, mint régen. Kapható egész sonkában és fél sonkában. PLV-t (műanyag plakátot) és árjelzőt biztosítunk, hogy kommunikáljunk a termék kézműves jellegéről és környezetbarát voltáról.
Portfólió (31)
Spanyolország, La Muela
...Különösen a sonkák érlelésére és fehér sertés pincészetekre, a Bodega anyakoca sonkákra, a Reserva és Gran Reserva sonkákra, valamint a Duroc Gran Reserva sertés lábával készült sonkákra specializálódtunk. Termékeink mindig a szakembereknek szólnak: élelmiszerforgalmazóknak, catering szolgáltatóknak és vendéglátóknak. Lépjen kapcsolatba velünk, és egyedi árajánlatot adunk Önnek.
Franciaország, Carquefou
...* Terrinek: Kacsa máj terrine girolles gombával, sertés pofa terrine kacsamáj darabokkal girolles gombával, borjúhús terrine morille gombával. * Régi módszerrel készült fehér kolbász gombával, májjal, lazaccal, Szent Jakab kagylóval Téli termékcsalád: * Régi módszerrel készült kolbász: Toulouse-i kolbász * Fél sózott: lábszár, has, váll * Régi módszerrel füstölt: kolbász, lábszár, has, váll...
... (Friss és Fagyasztott Húsok Előkészítése és Átalakítása: Sertés (Fekete Disznó, Fehér Disznó) és Juhfaj. Hagyományos Alenteji Kolbászok Gyártása (Fekete Disznó, Fehér Disznó) és egyéb Kolbászok) és IFS FOOD szabványok szerint, L-301-es egészségügyi jelöléssel. Több mint három évtizede működik, és az ország egyik legmodernebb húsfeldolgozó létesítményeivel rendelkezik, hagyományos szakértelemmel. A SEL több mint 10 különböző nemzetközi és hazai díjjal büszkélkedhet.
Spanyolország, Calzada De Don Diego Salamanca
... ibériai sertés felvágottjainak és sonkáinak előállítása három kategóriában (Makk, Cebo de Campo és Cebo). 2. Magas minőségű fehér sertés felvágottjainak és sonkáinak előállítása szigorú kiválasztási kritériumok alapján, hogy kiváló terméket érjünk el.
Franciaország, Ibos
...A SA SALAISONS PYRENEENNES egy kivételes sonkák sózására specializálódott vállalat. A Salaisons Pyrénéennes autentikus tudást alkalmaz a kivételes sonkák és sózott húsok előállításában. Ahogyan a nagy borok esetében, ezek a sózott termékek egy minőségi "szőlőfajtából" származnak: a Délnyugat Franciaországban tanúsított fehér sertésből. A fehér sertés "szőlőfajtájából" származó termékek a "SALAISONS PYRENEENNES" márkanevén kerülnek bemutatásra.
Spanyolország, Sevilla
Cégünk különféle, magas minőségű, ökológiai és kézműves spanyol termékeket kínál, mint például sonka, vállsonka, házi felvágottak, pástétomok, szabadon tartott libákból készült termékek, ökológiai olívaolajok, eredetvédett olívaolajok, sonkaolajok, édes narancsborok és vörösborok az extrém földekről, száraz fehér asztali borok, félszáraz és édes borok, likőrök, mint például ánizsos krém, fahéjas...
Spanyolország, Chantada
... - Galíciai marha - Galíciai lacon - Fehér sertés vagy Duroc sonka - Ökológiai tengeri algák - Ökológiai zöldségkonzervek - Tengeri konzervtermékek - Galíciai sajtok - Ökológiai lekvárok és mézek - Húsokhoz való olajok és szószok - UHT TEJ - Kávé - Csokoládé - Borok és likőrök és még sok más!
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play