Lengyelország, Zaleszany
2010-ben Lengyelországban alapított Formpos egyedi kiskereskedelmi bútorok készítésére specializálódott. Termékeink között szerepelnek rétegelt lemez állványok, kiskereskedelmi kiállítók, polcok boltok számára, szabadon álló kiállító egységek, kiállítási megjelenítők, recepciós pultok, pultkiállítók és még sok más. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, kezdve a terméktervezéstől a prototípuson át a...
Portfólió (181)
Magyarország, Celldömölk
...Azonnali Teljes Tejpor Nedvesség: 2,5% max Laktóz: 36,0% min Zsír: 26,0% min Fehérje: 24,0% min Hamvasság: 7,0% max Oldhatósági Index: 1,0 max Titrálandó Savasság: 0,15 max Szín: Krém/Fehér Íz: Kellemes Normál Lemez Szám: 50000 cfu/g max Koliformok: 10 cfu/g max Staphylococcus: 10 cfu/g max Salmonella: Negatív E. Coli: 10 cfu/g max S. Aureus: 10 cfu/g max Élesztő és Penész: 250 cfu/g max Üledék Lemez: (/25g) Lemez 2 max Fehérje: > 24% Nedvesség: > 5% Zsír: > 26% Hamvasság: < 6,5%...
Portfólió (48)
Franciaország, Saint-Quentin-En-Yvelines Cedex
A Waters egy tudományos műszereket gyártó vállalat, amely kutatási, fejlesztési és minőségellenőrzési laboratóriumok számára kínál megoldásokat. Csúcstechnológiás kromatográfiás, tömegspektrometriás, hőanalitikai és reológiai megoldásaival a Waters innovatív globális megoldásokat kínál, amelyek ötvözik a műszereket (HPLC, UHPLC, UPLC, LC-MS, GC-MS), szoftvereket, oszlopokat (analitikai/előkészítő...
Portfólió (257)
Belgium, Anderlecht
... és egységes összetétellel rendelkezik, ami elengedhetetlen a fogyasztói csomagok és formulázott termékek esetében. • Ideális tejforrás bármilyen helyzetben, ahol a rendszeres folyékony tejellátás vagy hűtés nem áll rendelkezésre. Teljes tejszínes tejpor Azonnali Teljes Tejszínes Tejpor: Nedvesség: 2.5% max Laktóz: 36.0% min Zsír: 28.0% min Fehérje: 24.0% min Hamvasság: 7.0% max Oldhatósági Index: 1.0 max Titrálandó Savasság: 0.15 max Szín: Krém/Fehér Íz: Kellemes Normál Lemez Szám: 50000 cfu/g max Koliformok: 10 cfu/g max Staphylococcus: 10 cfu/g max Salmonella: Negatív E. Coli: 10 cfu/g max S.
Ausztria, Königsdorf
...Azonnali Teljes Tejpor Nedvesség 2,5% max Laktóz 36,0% min Zsír 26,0% min Fehérje; 24,0% min Hamvasság 7,0% max Oldhatósági Index 1,0 max Titrálandó Savtartalom 0,15 max Szín Krém/Fehér Íz Kellemes Normál Lemez Szám 50000 cfu/g max Koliformok 10 cfu/g max Staphylococcus 10 cfu/g max Salmonella Negatív E. Coli 10 cfu/g max S. Aureus 10 cfu/g max Élesztő és Penész 250 cfu/g max Üledék Lemez (/25g)Lemez 2 max Fehérje:> 24% Nedvesség:>5% Zsír:> 26% Laktóz:kb. 38% Hamvasság:< 6,5%...
... szirup Nátrium-kazeinát Szója fehérje Növényi olaj Stabilizátorok Emulgeáló szer Szabadon folyó anyag Kémiai: Zsír >= 58% Szénhidrát >= 25% Fehérje (N X 6.38) >= 0.1% Nedvesség <= 5.0% Mikrobiológiai: Összes lemezes szám <= 10000/g E-coli <= 90/100g Salmonella - Negatív Fizikai szín: Krémes/világos sárga Íz és szag: Tipikus égett részecskék (ADPI): A lemez A Csomagolás: 25 kg papírzsákban, PE zsák belső bélés Tárolás: Száraz és védett raktárban, jó szellőzéssel tárolandó. A raklap magassága nem haladhatja meg a 10 esetet.
Portfólió (9)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play