Spanyolország, Alcora
... a fogásokat, bonyolultságot adva a húsoknak, zöldségeknek, tésztáknak, tojásoknak és még a pattogatott kukoricának is. Tökéletes a fogások befejezéséhez, a fekete trüffel egy kifinomult érintést ad, amely fokozza az ízeket anélkül, hogy elnyomná őket, így a séfek és az ételrajongók körében is nagyra értékelt választás.
Portfólió (23)
Franciaország, Guérande
... ezt a szarvasgomba kategóriát egy ínycsiklandó, erőteljes és felejthetetlen étellé. Bűvös aromái, valamint az a képessége, hogy minden ételt, amellyel társítják, felnagyít, a francia gasztronómia legszebb ékszerévé teszik. A fekete szarvasgomba tökéletesen illik a természetes Fleur de Sel sós édességéhez, amely ízével felruházza az elkészített ételeket, így azok kifinomult és utánozhatatlan ízt kapnak. SKU:FSTN150...
Portfólió (42)
Franciaország, Valréas
...Egy utazás a föld és a tenger között, amely a Guérande-i és a valódi Provence-i fekete trüffel forgácsok egyesítéséből származik, így felfedi aromás erejét. Kóstolási tanácsok: Egy csipet elegendő ahhoz, hogy feldobja a friss tésztát, egy rizottót, fehér húst, carpacciót, és ideális lesz a libamájra és a tojásokra. Csak a legvégén használja az elkészítéseknél, miután a főzés befejeződött.
Portfólió (10)
Franciaország, Astaffort
...Fekete szarvasgombás (5%) libamáj 100g „Egy kulináris ékszerdoboz”, de vegán, amely két legnagyobb és legértékesebb termékünkből merít a francia gasztronómiai örökségből: a libamáj és a fekete szarvasgomba. Egy ütős választás az aperitifjeidhez, baráti vagy családi étkezésekhez. ÖSSZETEVŐK: kókuszolaj (39%), víz, bio sörélesztő, vargánya por, mustár, repceolaj, , agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, xeres ecet, fűszerek, mogyoróliszt, paradicsomkoncentrátum, szarvasgomba darabok (5%), szarvasgomba aroma. SKU:002...
Portfólió (7)
...Hozzávalók: nyári fekete szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt.), olívaolaj, , aroma. Ajánlások: ideális első fogásokhoz, carpacciohoz, főtt vagy sült fehér húsokhoz, sőt, akár néhány desszertet is kísérhet. 500 g-os kiszerelésben is elérhető.
Portfólió (10)
Ausztria, Vienna
...Trüffelsó - a luxus megtestesítője! Ez az aromás "Trüffelsó" a SummerTruffle-tól igazi ínycsiklandó élmény a gasztronómák számára! Durva és nyári trüffel. Körülbelül 20% szárított fekete trüffelt tartalmaz. Tapasztalja meg a különleges pillanatokat az osztrák delikát termékekkel. A kiváló minőségű termékek mindig nagyszerű ajándékötlet nőknek és férfiaknak, költözéshez, karácsonyra vagy születésnapra! A trüffel kiemelkedik anélkül, hogy elnyomná az ételek ízét. A trüffelsó tökéletes hozzávaló az ételek finomításához, amelyekhez hozzáadják, mivel íze finom, mégis tartós.
Portfólió (8)
Olaszország, Orsogna
... töltelékekhez, hús- és halcarpacciohoz, omletthez és tojásrántottához, szószok és mártások készítéséhez, falatkákhoz, aperitifekhez, díszítésekhez, pizzákhoz és calzonikhoz. Maximális eltarthatósági idő: 24 hónap a gyártási dátumtól számítva. Elérhetőség: általában mindig elérhető. Tárolási mód: Felbontás után öntse le extra szűz olajjal, tárolja hűtőben, és fogyassza el néhány napon belül. ÖSSZETEVŐK: Fekete nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum); Extra szűz olaj; ; Aromák; Antioxidáns: Aszkorbinsav. 6 darabos doboz...
Portfólió (9)
Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Termesztett gombák (Agaricus bisporus), extra szűz olívaolaj, napraforgóolaj, fekete olajbogyó, nyári szarvasgomba 1% (Tuber aestivum Vitt.), aroma, . Minőségmegőrzési idő: 36 hónap. Felhasználási mód: Ideális kenyérfalatok és előételek, főételek, omlettek töltelékeként, valamint minden szarvasgombás étel alapjaként. Allergének: A termék nem tartalmaz allergén anyagokat vagy...
Portfólió (9)
...szerecsendió, fokhagyma és kurkuma, paradicsompor), fekete szarvasgomba, ízfokozó, savszabályozó (citromsav), antioxidáns (aszkorbinsav), , kalcium-klorid, oltóanyag, tejsavbaktérium, tartósítószerek: lizozim (tojásból származik), natamicin a héjon. Íz: Intenzív Aroma: Jellemző a juhsajtra, szarvasgomba aromával. Szín: Halvány sárga fekete szarvasgomba paszta erekkel. Konzisztencia: Kemény A sajt héját fogyasztás előtt távolítsa el.
Portfólió (10)
Olaszország, Firenze
...Hozzávalók: bazsalikom 20%, napraforgóolaj, burgonya, sajt (tej, , oltó, tojásfehérje lizoszima), fenyőmag, nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum Vitt. - Olaszország) 3%, aroma. Ideális első fogásokhoz, húsokhoz, zöldségekhez és bruschettákhoz.
Portfólió (9)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play