...A brokkoli a vadkáposzta családjába tartozó zöldség, amely Kis-Ázsiából származik. A 16. században a brokkoli helyet kapott az olasz konyhában, és később számos európai országban alapvető összetevővé vált. A brokkoli alacsony kalóriatartalmú és gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Káliumot, kalciumot, foszfort, magnéziumot, nátriumot, vasat, cinket, krómot, C, A, E, K, B1, B2, B6, B9...
... minimum 25 kg megrendelési mennyiség van. Minták kérésre rendelkezésre állnak.
Továbbá a Plants2Market BIO és HACCP tanúsítvánnyal rendelkezik, és 2023 szeptember vége óta DIN EN ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal is rendelkezik.
A következő termékeket is kínáljuk:
Acerola
Földiborsó
Mezei zsurló
Afrikai fekete bab
Alant
Alfa-liponsav
Amla
Articsóka
Ashwagandha
Astaxanthin
Valeriána
Bambusz
Beta-glükán
BIO nyírfalevél
BIO brazil mandulagyümölcs
BIO csalán
BIO brokkoli
BIO chaga
BIO chlorella
BIO áfonya
BIO árpafű
BIO ginzeng...
... meg, zöldségekből készült ételeket kísér, amelyek a környék tipikus alapanyagai. A zöldségekből készült ételek közül a fava borsó és a vad cikória püréje kiemelkedik ízével. Az első fogások közül nem hagyhatjuk említés nélkül a híres orecchiette-t, amelyeket kézzel készítenek, és a brokkoli csúcsával tálalják. A garganici és a pugliai konyhában általában.
... történetre is, amely a termékeket a területükhöz köti: szárított vagy töltött paradicsomok, grillezett padlizsánok, tökkrémek, articsókák, brokkoli, töltött olívák, töltött paprikák és csípős paprikák csak néhány a Cilento helyi termékei közül, amelyeket olajban eltett boccacciákká alakítottak.