...A brokkoli a vadkáposzta családjába tartozó zöldség, amely Kis-Ázsiából származik. A 16. században a brokkoli helyet kapott az olasz konyhában, és később számos európai országban alapvető összetevővé vált. A brokkoli alacsony kalóriatartalmú és gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Káliumot, kalciumot, foszfort, magnéziumot, nátriumot, vasat, cinket, krómot, C, A, E, K, B1, B2, B6, B9...
Portfólió (15)
Németország, Hamburg
... minimum 25 kg megrendelési mennyiség van. Minták kérésre rendelkezésre állnak. Továbbá a Plants2Market BIO és HACCP tanúsítvánnyal rendelkezik, és 2023 szeptember vége óta DIN EN ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal is rendelkezik. A következő termékeket is kínáljuk: Acerola Földiborsó Mezei zsurló Afrikai fekete bab Alant Alfa-liponsav Amla Articsóka Ashwagandha Astaxanthin Valeriána Bambusz Beta-glükán BIO nyírfalevél BIO brazil mandulagyümölcs BIO csalán BIO brokkoli BIO chaga BIO chlorella BIO áfonya BIO árpafű BIO ginzeng...
Portfólió (225)
Olaszország, Mattinata
... meg, zöldségekből készült ételeket kísér, amelyek a környék tipikus alapanyagai. A zöldségekből készült ételek közül a fava borsó és a vad cikória püréje kiemelkedik ízével. Az első fogások közül nem hagyhatjuk említés nélkül a híres orecchiette-t, amelyeket kézzel készítenek, és a brokkoli csúcsával tálalják. A garganici és a pugliai konyhában általában.
Olaszország, Montesano Sulla Marcellana
... történetre is, amely a termékeket a területükhöz köti: szárított vagy töltött paradicsomok, grillezett padlizsánok, tökkrémek, articsókák, brokkoli, töltött olívák, töltött paprikák és csípős paprikák csak néhány a Cilento helyi termékei közül, amelyeket olajban eltett boccacciákká alakítottak.