Olaszország, Orbassano
...A "plin" agnolottini kis ravioli, amelyeket kézzel csípnek össze a lezárás érdekében, fonduta és szarvasgomba töltelékkel készülnek. Igazi mesterművet képviselnek az olasz hagyományos konyhában. Minden egyes agnolottini egyedülálló és kifinomult ízélményt kínál: a finom tojásos tészta a szájban elolvad, felfedve egy krémes és ízletes tölteléket, ahol a fonduta gazdag és körülölelő ízt ad, míg a szarvasgomba az egész ételt felemeli az ellenállhatatlan aromájával és megkülönböztethető ízével.
Portfólió (21)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play