A kazein egy természetes fehérje és a tej fő összetevője. Alapvetően megkülönböztetjük a technikai savkazeint és az ehető kazeint. A kazein előállításához a nyers tejet tejszíntelenítjük, hogy zsírszegény tejet kapjunk. Sav vagy oltóanyag hozzáadásával a kazein (tejfehérje) elválik a savóból, majd megmossák, megszárítják és megőrlik. Így a tejfehérjét magas tisztasági fokon nyerjük ki. Minőség az...
Németország, Duderstadt
Németország, Wardenburg
Németország, Halver
Németország, Dießen
Németország, Korbach
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play