Franciaország, Grigny
...A Smilling Cook Bio termékcsaládja kiváló minőségű bio fagyasztott rizst kínál, amely kifejezetten azok számára készült, akik különösen érzékenyek a nyersanyagok termesztésének és feldolgozásának teljes folyamatára. A biológiai tanúsítvány magában foglalja a gyártási folyamatok ellenőrzését, hogy biztosítsa a termék előállítása minden lépésében a vegyi anyagok teljes hiányát, valamint az etikai és morális érzékenység tiszteletben tartását. CSOMAGOLÁS: 4 x 2,5 kg = 10 kg...
Portfólió (93)
Franciaország, Aix En Provence
... kritériumait. Ma Roger örökösei, a 3. generáció számára nem csupán víz és liszt keverékéről van szó, hanem egy nagyon szigorú előírás betartásáról, amely már a nyersanyagok, különösen a kiváló minőségű búza liszt kiválasztásával kezdődik, és főleg a sütés tökéletes irányításáról. MDD márkák számára is gyártunk.
Portfólió (31)
Franciaország, Vitry Sur Seine
Kakaóbabból származó nyersanyagok előállítása, emellett a piemonti mogyoróból is készítjük a pralinénkat, valamint mandulapasztát gyártunk. A nyersanyagokból készítjük el végtermékeinket: pralinék és ganache válogatások. Egyéb cukrásztermékeink: gyümölcspüré, nugát, habcsók szintén tartósítószer vagy egyéb adalékanyag nélkül készülnek. Termékeink között találhatóak laktóz- vagy gluténérzékeny fogyasztók számára készült termékek is. Kínálatunkban kasher vagy halal termékek is szerepelnek.
Portfólió (1)
Franciaország, Paris La Défense Cedex
... optimalizálására, és alternatív vízforrásokat fejlesztünk szennyvíz újrahasznosításával vagy víz sótalanításával. Gondoskodunk a hulladékgyűjtésről és -eltávolításról, valamint elősegítjük a hulladékok hasznosítását másodlagos nyersanyagok és megújuló energia előállítása érdekében. Innovatív tanácsadási megoldásokat kínálunk a városok és területek fenntartható fejlesztéséhez. Négy szakterületünk a víz, a hulladék újrahasznosítása és hasznosítása, a vízkezelés és a tanácsadás.
Franciaország, FONTAINE DE VAUCLUSE
Kézműves vállalkozás, amelynek fő tevékenysége a Provence-i különlegességek előállítása, amelyeket kenyérre kenhetünk aperitifként (tapenade, tián, pistou...) és főzött fűszerek (hagymalekvár, fügelekvár, provence-i mustárok...) készítése. A prioritás a nyersanyagok kiválasztására, a minőségre és az ízre helyeződik. Yan Bosc, aki apáról fiúra öröklődő szakács (18 éves gasztronómiai tapasztalattal...
Franciaország, Port
... szervezetet alakít ki, amely tiszteletben tartja a környezetet, és javaslatot tesz a termékek életciklusának végén történő kezelésére. Szakértelme: valósághű anyaghatású termékek előállítása; olyan alkatrészek fejlesztése, amelyek általában más eljárásokhoz tartoznak, és szokatlan mechanikai korlátoknak vannak kitéve; fejlett kutatás a rotációs öntés-habosítás területén, különösen a többrétegűek (szabadalom a CEA-val); összetett formák optimalizálása; rotációs öntésű alkatrészek új alkatrészekbe történő újrahasznosítása (akár 60% újrahasznosított anyag) és a környezeti korlátok integrálása.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play