Franciaország, Sète
...1 tasak tintahalcső, fokhagyma, hagyma, töltelék (választható hús vagy hal), só, bors, petrezselyem, paradicsomszósz, olívaolaj, "aioli" és fehérbor. Ajánljuk, hogy a tintahalcsöveket vízben olvaszd ki közvetlenül a készítés előtt. Töltsd meg a csöveket a választott töltelékkel, és zárd le a cső végét egy fogpiszkálóval. Pirítsd meg a fokhagymát, a hagymát és a petrezselymet. Add hozzá a paradicsomszószt és a fehérbort. Keverd bele a töltött csöveket, és hagyd párolni 25-35 percig alacsony hőfokon. Tálaláskor keverd össze az aiolit a szósszal. Tálald tésztával vagy rizzsel.
Portfólió (42)
Franciaország, Malataverne
... főétel tekintetében a világosabb, könnyebb rosék tökéletesen illenek a fűszeres ételekhez és az egzotikus konyhához, mint például a kuszkusz, curryk, aioli, vagy a fűszeres ázsiai specialitások. A karakteresebb és erősebb rosék inkább a főétkezéshez ajánlottak. Ezek könnyen párosíthatók szószos ételekkel (különösen paradicsomszósszal) és a déli konyhával. A ratatouille, a parmezános padlizsán, a lasagna, a pizza és a bárányragú csak még ízletesebbé válik tőlük! A bor a grillezés királya.
Portfólió (188)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Olívaolajból készült mozsár és törő, átmérője, kézműves gyártás, az aioli elkészítéséhez, fűszerek, fokhagyma, ízesítők zúzásához. Elengedhetetlen minden jó konyhában az olívaolajból készült mozsár. Kézműves eszköz, ez a tárgy természetes, nem lakkozott. 15 modell 7 cm átmérőtől 30 cm-ig. 1500 €-tól 150,00 €-ig.
Portfólió (198)
Franciaország, Aiguilhe
... francia húsételek, mint például bárány (fekete Velay fajta), Velay és Forez borjú, Mézenc finom zsíros hús, Haute-Loire sertés. Borjúfej, disznóláb, lozériai maouche, auvergnati pörkölt, tyúk a fazékban, borjú blanquette. Hagyományos francia szószok, gribiche szósz, meurette szósz, ravigote szósz, zöld szósz, madeira szósz, diabolikus szósz, aioli. Fűszerpestók, medvehagyma pesto, csalán pesto. Szósz, gravy szósz, francia termék, hagyományos francia konyha, séf által készítve. Egyedi munkák.
Franciaország, St Christol Les Ales
A gasztronómia szolgálatában 1936 óta, a Coudène ma már Európa vezetője a „tőkehal brandade” terén, sikeresen diverzifikálta tevékenységét egy dél-francia specialitásokból álló termékcsalád létrehozásával: tőkehal brandade, Parmentier, tapenade, padlizsán kaviár, halleves, rouille, aioli... és az összes új kenhető finomság.
Franciaország, La Seyne Sur Mer
Az Univers Pizza étterem, amely La Seyne sur Mer városában található, közel Six Fours-hoz, a Var megyében, mindenkit vár, aki szereti a hagyományos, provence-i ízeket. Az Univers Pizza 7 nap a héten, délben és este fogadja vendégeit, fával fűtött pizzáival és más specialitásaival, mint például a tenger gyümölcseiből készült paella, tapasok vagy a híres aioli. Az étterem lehetőséget kínál helyben étkezésre, elvitelre vagy házhoz szállításra, 9€-tól kezdődő vásárlás esetén.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play