Franciaország, Avançon
...A Pocquet Apiculture méz ecet egy kivételes fűszer, amely édes és összetett ízt ad ételeinek. Kézműves mézünkből készült, ez az ecet tökéletesen kiemeli a salátákat, pácolásokat és szószokat. Egyedi és finom íze miatt elengedhetetlen a kifinomult konyha kedvelőinek. Ha a mi méz ecetünket választja, egy minőségi terméket választ, amelyet gondosan és szenvedéllyel készítettek. Minden üveg egy kézműves tudás gyümölcse, ahol méhészünk figyel a termelés minden lépésének minőségére. Ez az ecet ideális azok számára, akik eredetiséget és ízt szeretnének adni ételeikhez.
Portfólió (62)
...A Négy Tolvaj Ecet segít a szőrzet dezodorálásában, visszaadja a fényét, és távol tartja a bolhákat és kullancsokat. Javítja a bőr minőségét. Kapható 100ml és 250ml spray formájában.
Portfólió (47)
Franciaország, Mandelieu
...Bor ecet, koncentrált szőlőmust, színezék: E150d. Kén-dioxidot tartalmaz Nettó súly: 0,250 KG Űrtartalom: 25 CL...
Portfólió (45)
Franciaország, Cournon D'auvergne
...Spenót* (58%), burgonya*, napraforgóolaj*, főzővíz, pirított teljes szezámmag, szójaszósz* (víz, szójababból készült*, só, alkohol*, koji (Aspergillus oryzae)), balzsamecet* (bor ecet*, főzött szőlőmust), citromlé*, só, rizsliszt*, fokhagyma*, koriander*, gyömbér*. * Biológiai gazdálkodásból származó összetevő - Allergének Vegetáriánusok számára alkalmas Használati tanácsok Ideális kenyérszeletek...
Portfólió (37)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Banyuls 5 éves ecet, Abbé Rous Pincészet Banyuls (Banyuls sur Mer dombjairól származó természetes édes bor) alapanyagából készült. Nagyon illatos ecet, amely aromákat és élvezeteket hoz minden konyhai területen. 500 ml üvegpalack...
Portfólió (198)
Franciaország, Mietesheim
...Ez a balzsamecet fűszerkeverék számos fűszer friss gyömbérrel való áztatásával készült, majd füge hozzáadásával keverték össze. Egyedi íze minden húsételt kiemel. Hozzávalók: Modenai balzsamecet 77,8% (bor ecet, szőlőmust, színezék: karamell E150D. Tartalmaz: szulfitok), füge 19%, fűszerek 3,3% (fahéj, gyömbér, fekete bors, fehér bors, szegfűszeg, fekete kömény).
Portfólió (80)
Franciaország, Saint-Fraimbault
... jótékony hatását (orvosi irodalom szerint jótékony hatással van többek között a vércukorszint szabályozására, az emésztés megkönnyítésére, a bőr tonizálására…) Kulináris elkészítményei kiemelésére tökéletesen alkalmas saláták ízesítésére, fehér húsok pácolására vagy deglazírozására, desszertek tökéletesítésére… Az eredeti és ízletes ételek elkészítéséhez a szénával, érdemes más termékeinkkel kombinálni: szirup, szénás főzet… Ez a természetes almaecet nem pasztőrözött (azaz nem melegítették magas hőmérsékleten)...
Portfólió (15)
Franciaország, Saint Christol De Rodières
...100% Biológiai bor ecet*, koncentrált és főzött szőlőmust. - Természetes BIO aroma * Biológiai gazdálkodásból származó termék Tartósítószer nélkül, allergének nélkül Nem pasztőrözött Salátákhoz, öntetekhez, nyers zöldségekhez és pácolásokhoz használható. Pörkölt mogyoróolajjal egy endívia vagy mesclun salátánál a ízek kiemelkednek. Ez a termék 25 literes palackban, 3-5-10 literes köböcskékben, 220 literes hordóban és 1000 literes konténerben is elérhető rendelésre.
Portfólió (132)
Franciaország, Biguglia
...Tápérték 100 g-ra vonatkoztatva energia (kcal) = 136 energia (Kj) = 574 zsírok (g) = 2.5 / ebből telített zsírsavak (g) = 0.3 szénhidrátok (g) = 23 / ebből cukrok (g) = 20 fehérjék (g) = 1.4 / só (g) = 1.5 Állapot: Új ÖSSZETEVŐK: PUMATTA (paradicsom a Korzika) 49%, paradicsomkoncentrátum, cukor, hagyma, bor ecet, whisky PM Nettó tömeg: 30 cl Eredet: Korzika...
Portfólió (68)
Franciaország, Objat
...Hozzávalók: Francia eredetű búzaliszt, vaj, búzasörfőzési maradék, 6,7% lila mustár (szőlőmust, mustármag és héj, bor, víz, ecet, só, fűszerek, szulfitok), 6,7% régi mustár (víz, alkohol ecet, mustármag és héj, só, savanyítószer: citromsav, aromák, antioxidáns: kálium-diszulfit), só. Tápérték 100g-ra: Energia 1875 Kj, 450 Kcal, zsírok 31g, ebből telített zsírsavak 21g, szénhidrátok 37g, ebből cukor 1,2g, fehérjék 5,8g, só 1,4g.
Portfólió (109)
Franciaország, Arles
...L'artisan Popol Balsamikus Mézes Mustár Hozzávalók: mustármag, oh, balsamikus ecet (bor ecet, szőlőlé, karamell színezék, E150d) 15% méz, 15% alkoholecet, só, cukor, fűszerek, nátrium-szulfit tartósítószer.
Portfólió (142)
Franciaország, Reze
A folyadékok csomagolására szolgáló PET preformák gyártásának szakértője, a SGT (Société Générale des Techniques) 155 különböző preformából álló széles és teljeskörű termékpalettával rendelkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy lefedje az üvegpalackozók minden igényét: víz, üdítőital, olaj, ecet, friss és UHT tej, gyümölcslé, bor, háztartási és tisztítószerek. A SGT egyrétegű PET preformák...
Franciaország, Souillac
...szilva, mirabella, és cseresznye. Emellett bor, gyümölcs, dió alapú aperitifeket, ratafiát, dió, gesztenye, málna likőröket, vaníliás csokoládét, mentát, valamint gyümölcskrémeket is kínálunk. Alkoholos gyümölcsök, babák, cannelék, csokoládé édességek, valamint a dél-nyugati régió ínycsiklandó fűszerei, mint a mustár és a trüffel ecet is elérhetők. Jelen vagyunk borboltokban, prémium élelmiszerboltokban, mint a Hédiard és Fauchon, valamint számos Michelin-csillagos étterem asztalain Franciaországban és külföldön.
Franciaország, Vernoil
Növényi étkezési olajok kézműves gyártója. Bio kaméliaolaj, bio sáfrányos szekliceolaj, bio repceolaj, extra szűz, hidegen sajtolt dióolaj, extra szűz, hidegen sajtolt mogyoróolaj, extra szűz tökmagolaj, bio szezámolaj, bio napraforgóolaj, bio olívaolaj gyártója. Balsamicó ecet, bio almaecet, málnás ecet, dióecet, bio bor ecet, fehér bor ecet, sherry ecet, tárkony ecet gyártója,... Diómustár...
Franciaország, Prigonrieux
...1790 óta a VINAIGRERIE GÉNÉRALE a VINAIGRE TÊTE NOIRE márkanevével finom eceteket, klasszikus eceteket, önteteket, fűszereket, vargányát és "nagy takarításhoz" való eceteket gyárt. A "Nagy Takarítás" termékcsalád 100%-ban természetes, és például a plancha tisztítására is használható. Az ecetek között a vállalat az alábbiakat gyártja: modeni balzsamecet, régi bor ecet, bordeaux-i bor ecet, sherry ecet, almaecet, fehérbor ecet, stb.
Franciaország, Fleury Orléans
Az Orléans-i ecet három elem kombinációja: hőmérséklet, levegő és idő. A Martin Pouret-nél egy másik tényező is szerepet játszik, a felhasznált borok minősége, vagyis hogyan válik egy bor jó ecetté. Csak a francia szőlőültetvények legjobb fajtáiból származó borokat használunk, mint például a Loire-völgyből (Cabernet franc, ...), a Délnyugatról (Bordeaux, ...) vagy a Champagne régióból (Chardonnay, ...). Ezeket a borokat a bouquet gazdagsága és az aromák finomsága alapján választjuk ki, és lassú ecetessé válási folyamatnak vetjük alá őket. Francia ecetgyártó...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play