...Ez az olaj klasszikus jegyeket hordoz, amelyek azonnal a gin illatát idézik. Ozonos, friss árnyalatokat kínál, amelyek lentiskus hatásúak. Tökéletesen illeszkedik a fűszeres, fás akkordokhoz, de a páfrányokhoz, chypre-hez és virágos illatokhoz is. Minden parfüm alapanyagban használható.
Aromák
A borókabogyó olaj használható a zöld-gyümölcsös vagy fűszeres jegyek erősítésére sós ízekben vagy...
...A borókabogyó illóolajunk, más néven boróka illóolaj, nyomon követett és dokumentált, a mi lepárlóinkból származik. Vásároljon közvetlenül a termelőtől, hogy tudatosan vásárolhasson.
Címke: Landema: Kinyerve a mi lepárlóinkban
Gyártási ország: BULGÁRIA
Betakarítási ország: MACEDÓNIA, BULGÁRIA
Növényi rész: Bogyó
Összetétel: 100% Tiszta, természetes és teljes.
Illatjegyek: fenyő, gyümölcsös, gin...
A GAZIGNAIRE cég 1865 óta gyárt koncentrált aromás kivonatokat és természetes vagy biológiai ízeket, különös figyelmet fordítva a vanília, kakaó, kávé és tonkabab kivonatok előállítására. Több mint egy évszázada termékeink világszerte elérhetők az aromás ipar, élelmiszeripar, kozmetikai ipar vagy az összetevők forgalmazói számára, 5 kg-tól több tonnáig. Történelmileg a növényi eredetű nyersanyagok...
...növényi vadon, borókabogyó, gabonafélék, gyömbér, üröm,
citromhéj és narancshéj.
Minden fűszert külön-külön desztillálnak, majd 24 órás pihenés után hidegen keverik össze őket. Ez a technika lehetővé teszi a maximális aroma kinyerését és megőrzését.
70 cl...
...Eredeti recept, amely az ázsiai utazásaink illatait idézi fel. Ez a bio gin citrusos ízekkel és finoman fűszeres jegyekkel rendelkezik, amelyet gondosan válogatott gyümölcsök és fűszerek áztatásával nyerünk ki. A receptünk főbb összetevői a borókabogyó, kumquat, narancsvirág, keserű narancs héja, aszalt szőlő és Timut bogyó. Hosszan tartó áztatás után a Koom Gin egy charentais lepárlóban kerül...
...Eredeti recept, amely az ázsiai utazásaink illatait idézi fel. Ez a bio gin citrusos ízekkel és finoman fűszeres jegyekkel rendelkezik, amelyet gondosan válogatott gyümölcsök és fűszerek áztatásával nyerünk. A boróka, kumquat, narancsvirág, keserű narancshéj, aszalt szőlő és Timut bogyó a mi egyedi receptünk fő összetevői. Hosszan tartó áztatás után a Koom Gin egy charentais lepárlóban kerül desztillálásra, hogy a lehető legjobban kihozza az ízeket és az organoleptikus jellemzőket.