Franciaország, Le Havre
...Nioura bors és más fűszerek. A Maison Beldi-nél minden fűszer és eszköz gondosan ki van választva, hogy biztosítsa a kifogástalan minőséget.
Portfólió (16)
Franciaország, Saint Romain La Motte
...Az A.O.P. Espelette paprika egy gyümölcsös ízjegyekkel rendelkező piros paprika, amelynek enyhe, de határozott csípőssége van, és amely tipikus a francia, különösen a baszk konyhában. Az Espelette paprika zselé egy édes és illatos fűszer, amely a ribizli zselére emlékeztet, és enyhén csípős ízével tökéletesen kiegészíti a húsokat, sajtokat és a libamáját. Ez a Sartha zászlós terméke az év végén...
Portfólió (30)
Franciaország, Biguglia
...tápérték 100 g-ra energia (kcal)= 115 energia (Kj) = 488 zsírok (g)= 0.2 ebből telített zsírsavak (g)=0 szénhidrátok (g) = 27 ebből cukrok (g)= 25 fehérjék (g)= 0.7 só (g)=1.4 Nettó súly 220 g Állapot: Új ÖSSZETEVŐK: Friss piros paprika 28%, víz, korzikai paradicsom, Siscu hagyma (2B Nettó súly: 220 g Eredet: Korzika...
Portfólió (68)
Franciaország, Conflans Ste Honorine
...Fajta: Habanero Eredet: A paprikák Közép- és Dél-Amerikából származnak, de ma már a világ számos régiójában termesztik őket. Paprikáink Szenegálban kerülnek termesztésre. Leírás: A paprika egy kis, kúp vagy gömb alakú gyümölcs, amelyet gyakran használnak fűszerként az ételek ízének és csípősségének fokozására. A paprikák méretben, színben és ízintenzitásban változhatnak, az édes íztől a nagyon csípősig.
Azonos termékek
Bors
Bors
Egyéb termékek
Ananász
Ananász
Portfólió (5)
Franciaország, Perpignan Cedex
...A Fresno paprika hasonló a jalapeñohoz, de gazdagabb ízvilággal rendelkezik. A gyümölcs élénk zöld színnel kezdődik, majd éréskor narancssárgára és végül pirosra vált. A lágy zöldek általában nyáron kaphatók, míg a csípős pirosak ősszel, a régiótól függően. Ezek tökéletesek ceviche-hez, salsához és köretként fekete babos rizshez.
Portfólió (30)
Franciaország, Levallois Perret
...A csípős paprika egy kis, piros, erős paprika, amelynek íze csípős, enyhén keserű és nagyon aromás. Felhasználások a konyhában: Jól illik a bazsalikomhoz, a görögszénához, a kaporhoz, a szegfűszeghez, a gyömbérhez, a fokhagymához, a korianderhez, a köményhez, a majoránnához, a petrezselyemhez, a kakukkfűhöz, a fahéjhoz és a hagymához. Finoman ízesíti és kiemeli az olívaolajat, a leveseket, a szószokat, a zöldségköreteket, a vörös húsokat, a baromfit és a halakat… A csípős paprika jótékony hatásai: Gazdag C- és A-vitaminban, folsavban, káliumban és E-vitaminban.
Portfólió (28)
Franciaország, Aix-En-Provence
...A cracOmalt csípős és gesztenyés változatunkkal fel fog forrósodni a hangulat! Ez a robbanékony recept helyi kézműves tabasco szószból származó csípős pépből és ardéchois gesztenyelisztből készült, és szép egyensúlyt teremt az édes és csípős ízek között. A gondosan kiválasztott különböző lisztek (gesztenye, csicseriborsó, mogyoróhéj) fokozatosan felfedik a Drôme tabasco paprika erejét, amelyet...
Portfólió (9)
Franciaország, Mietesheim
...Fűszeres, de mégis finom, ez a kissé csípős mustár, amely tele van az Espelette paprika ízével, nagyon aromás. Valódi siker a fehér és vörös húsok, sőt a papírtasakban sült halak kísérőjeként. Kiválóan alkalmas szószok, öntetek, majonézek ízesítésére… és húsok bepácolására a grillezéshez. Hozzávalók: Víz, mustármag, ecet, paradicsomkoncentrátum (paradicsom, só, savanyúság: citromsav E330), só, cukor, Espelette paprika por (1,3%), tartósítószer: nátrium-biszulfát. Kapható 1,1 kg-os vödörben is.
Portfólió (80)
Franciaország, Guenange
...Ez a francia csípős szósz 2014-ben született. Chipotle paprika, Cayenne bors, Habanero és citrom a küldetése, hogy megnyalja a szádat, a paradicsompüré pedig textúrát és édességet ad, majd fűszerek, koriander, fokhagyma és hagyma hosszúságot biztosítanak. Ideális kísérője lesz a marhahúsoknak, fajitáknak, tatárbifszteknek stb... Hozzávalók: Csak természetes összetevők, nincs színezék és...
Portfólió (98)
Franciaország, Sarcelles
...paprika, paradicsom saláták. Indián fokhagyma, provence-i fokhagyma, keleti fokhagyma aperitifként. Articsóka, paprika, paradicsom finomságok. A felhasználási lehetőségek sokrétűek, és megnyitják a titkos ajtót egy déli tengeri szellővel teli kulináris kreativitás előtt. Ugyanúgy eredeti és ízletesen meglepő, a fokhagyma aperitifként megújítja a formulát.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play