Franciaország, Fleury Orléans
Az Orléans-i ecet három elem kombinációja: hőmérséklet, levegő és idő. A Martin Pouret-nél egy másik tényező is szerepet játszik, a felhasznált borok minősége, vagyis hogyan válik egy bor jó ecetté. Csak a francia szőlőültetvények legjobb fajtáiból származó borokat használunk, mint például a Loire-völgyből (Cabernet franc, ...), a Délnyugatról (Bordeaux, ...) vagy a Champagne régióból (Chardonnay, ...). Ezeket a borokat a bouquet gazdagsága és az aromák finomsága alapján választjuk ki, és lassú ecetessé válási folyamatnak vetjük alá őket. Francia ecetgyártó...
Franciaország, Montlouis Sur Loire

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play