Franciaország, Carpentras
...A fűszeres szárazkolbász, egy ízbomba a szájban! Finom és egyben hangsúlyos íz, csípős, de nem égető. Itt meleg van, vagy csak mi? A mi Espelette borsos szárazkolbászunk fel fogja pezsdíteni az ízlelőbimbóit. Tökéletes fűszerarány, ami nem túl csípős. Kis plusz: A fűszeres szárazkolbász tökéletesen illik egy jó, testes és erőteljes vörösborhoz, amely szembeszáll a kolbász csípős ízével! UGS...
Portfólió (16)
Franciaország, Camphin En Carembault
...Bizony, a csípős ételek skáláján ez nem annyira csípős. De egy nagyon érdekes duót találunk ebben a matéban: egy málna és citrom kombinációt. Semmi köze a Mazesthéhez, ami nagyon citrusos, itt a málna ereje érvényesül, amit egy csipetnyi citrom emel ki. Tökéletes frissítő két melegítő tevékenység között. Stílus: 60g-os tasak Áztatási idő: 5 perc Áztatási hőmérséklet: 80°C/175°F Fogyasztás: Melegen vagy Jéghidegen...
Portfólió (47)
Franciaország, Malataverne
... vidéki pástétom, mivel kevésbé zsíros, a baszk pástétom enyhén fűszerezett Espelette borssal az íz kedvéért, mindig széles közönségnek tetszik. A baszk pástétom lényeges sajátossága a sertésgoulash (kevésbé zsíros, nagyon ízletes hús) használatából ered, amely a sertésmájjal keveredik, ez a finom elegy annyira kedvelt. A baszk pástétom édes vagy csípős, az ízlések és vágyak szerint, mindenféleképpen élvezhető.
Portfólió (188)
Franciaország, Brunoy
...Fás, friss és enyhén csípős ízjegyekkel rendelkező ínycsiklandó gyöngyszem, a madagaszkári fekete borsot a főzés végén érdemes hozzáadni, hogy megőrizze teljes erejét és aromáját. Fedezze fel 100%-ban természetes madagaszkári fekete borsunkat, légmentesen zárható tasakokban: A madagaszkári fekete bors a keleti part borsültetvényeiből származik. A gyümölcsöt éretlenül szüretelik, majd napfényen...
Portfólió (11)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... nyerte el a "Legjobb bio olaj Extremadurában" díjat (többek között 2014-ben és 2019-ben), a legjobb spanyol bio olaj díjat 2005-ben, valamint számos nemzetközi elismerést. Az olívabogyókat kézzel szedik le a legoptimálisabb érési időpontban, bio termesztésű olajfákon, műtrágya, szintetikus anyagok, gyomirtók és peszticidek használata nélkül. Intenzív gyümölcsös íz zöld olívabogyóból, zöld alma, zöld fű, banán, mandula, zöld fa, édes, lágy, enyhén keserű és kissé csípős. Sensoros profil U.E: intenzív gyümölcsös.
Portfólió (198)
Franciaország, Lille
... Cannatonic virágok szép sárgászöld színűek. Az íz kifejezett, földes és fás, és citrusos, enyhe csípős érzetet hagy a nyelven. A terápiás hatás gyors és rövid ideig tart, ami tökéletes a napi fogyasztásra anélkül, hogy megzavarná a ritmusát. A fajta hatása hihetetlenül rövid, egy órával a használat után éri el a csúcsát. Íz: földes és fás Típus: CBD virágok Terpének: nincs CBD: 14% THC: -0.2% Termesztés: Üvegház...
Portfólió (44)
Franciaország, Laval
...BOISSON SOFT QUI STIMULE LE DÉSIR ET LA LIBIDO A JANE Aphrodisiac egy ízesített szénsavas víz, amelyet az érzékek felébresztésére és a szenvedély fokozására terveztek. Hatóanyagok: 375 mg Maca és 95 mg Damiana, amelyek afrodiziákus tulajdonságaikról ismertek. Íz: Szenvedély, Csípős & Vanília.
Portfólió (8)
Franciaország, Gennevilliers
... hagyományos kézműves termék, amelyet kizárólag a Seneafood számára készítettek. Hozzávalók: Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, cukor 45%, víz 4%, só 1% Domináns íz: Enyhén savanykás Textúra: magokat tartalmaz Fogyasztási javaslat: Fűszerezze ízlés szerint (sós, csípős vagy édes)...
Portfólió (9)
Franciaország, Guenange
...Sötétbarna, szinte fekete külsővel és világosabb belsővel rendelkezik, rendkívül hajlékony és ragacsos textúrája a gyanta fogyasztói körében népszerű. A szájban a gyantára jellemző csípős és borsos íz megjelenik, majd fás utóízt hagy maga után. Tökéletesen megfelel a hasis kedvelőinek, akik erős aromát keresnek a kóstolás során. A magas HHC-tartalom (30%) révén a gyanta tökéletesen ellazítja az...
Portfólió (98)
Franciaország, Paris
...Három különböző extra szűz olívaolaj profil emelkedik ki: a Prestige, amely intenzív aromáival és ízeivel rendelkezik, a Gourmet, amelynek aromái kicsit kevésbé intenzívek, és kis keserű és csípős árnyalatokkal bír, végül a Tradicional, amely érett aromájáról és a keserűség és csípősség hiányáról ismert. Válassza az O’zeite extra szűz olívaolajat kiváló minősége és hagyományos portugál íze miatt” Henrique Sá Pessoa Az O’zeite 2 “Arany csillagot” kapott a 2015-ös Superior Taste Award-on, amelyet az ITQI (Nemzetközi Íz és Minőség Intézet) szervezett.
Portfólió (6)
... minden ételét a legvadabb fűszerünkkel. A Madagaszkári fahéj híres a kiváló minőségéről! Ez egy határozottan prémium termék, amely nagy ízfinomsággal rendelkezik, hogy finoman ízesítse ételeit és desszertjeit. A sokféle létező változat közül a Madagaszkári vanília messze a legkiválóbb! Különleges íz- és illatjegyeivel a Madagaszkár sziget egyedi terroirját tükrözi. A Madagaszkári szegfűszeg, az...
Portfólió (1)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play