Franciaország, Avançon
...A méz hagymaecet tökéletes fúziója a méz édes ízének és a hagyma csípős ízének. Ez az ecet ideális azok számára, akik ízletes alternatívát keresnek a hagyományos ecetekhez. Használható saláták, húsok ízesítésére, vagy akár finom szószok készítésére is. Édes íze és egyedi aromája miatt a gasztronómák és a kezdő séfek kedvenc hozzávalója.A kivételes íze mellett a méz hagymaecet egészségügyi...
Portfólió (62)
Franciaország, Saint-Etienne
Franciaország, Paris
...Mustárok és Szószok...
Portfólió (28)
Franciaország, Wissous
Franciaország, Aix-En-Provence
A Vanissa, amely Aix-en-Provence-ban született, a kulináris világban kiemelkedik, kivételes fűszerek válogatásával. Termékeink prémium üveg-, alumínium- és bambuszflakonokban kerülnek forgalomba, felébresztve az érzékeket és hangsúlyozva minőségi elkötelezettségünket. Élvezze a vanília lényegét, a sáfrányt, a fahéjat vagy a yuzut, és engedje, hogy elcsábítsák a kevésbé ismert kincsek, mint a tonka...
Portfólió (10)
Franciaország, Mietesheim
...Fűszeres, de mégis finom, ez a kissé csípős mustár, amely tele van az Espelette paprika ízével, nagyon aromás. Valódi siker a fehér és vörös húsok, sőt a papírtasakban sült halak kísérőjeként. Kiválóan alkalmas szószok, öntetek, majonézek ízesítésére… és húsok bepácolására a grillezéshez. Hozzávalók: Víz, mustármag, ecet, paradicsomkoncentrátum (paradicsom, só, savanyúság: citromsav E330), só, cukor, Espelette paprika por (1,3%), tartósítószer: nátrium-biszulfát. Kapható 1,1 kg-os vödörben is.
Portfólió (80)
Franciaország, Olivet
...Referencia 3317960007527 Fás, friss, csípős és kellemesen aromás parfüm. A fekete bors bogyókat zölden szüretelik, majd néhány napig fermentálják és napfényen szárítják, amely hatására összeráncolódnak és megfeketednek. A bors hagyományosan kiemeli az összes sós étel ízét. Előnyösen használjunk egész borsot a húslevesek fűszerezésére. Annak érdekében, hogy a bors ne veszítse el aromáját és ne adjon keserűséget az elkészített ételnek, érdemes a főzés végén hozzáadni. Használati tippek: szószok, húsok, tojások, töltelékek, pástétomok, zöldségek...
Portfólió (114)
Franciaország, BRIE
...A könnyebb munkavégzés érdekében a konyhában. DLUO technikai 12 hónap Csomagolás egyesével Palletizálás 120 vödör/paletta Tartósítás: környezeti hőmérsékleten A Soréal keleti szósz megfelelő egyensúlyt kínál a csípős és fűszeres ízek között. A keleti szósz, a kulináris hagyomány koncentrátuma Nincs hagyományos vagy szokásos recept a keleti szószhoz. Keleti szószt kínálni annyit jelent...
Portfólió (10)
Franciaország, Levallois Perret
...Ez az édes curry nem csípős, hanem egy hagyományos és harmonikus fűszerkeverék, amely több fűszert tartalmaz, főként gyömbért, koriandert, kardamomot, szegfűszeget, görögszénát, mustármagot, ánizst, édesköményt, fokhagymát, és különösen a kurkumát, amely a jellegzetes sárga színét adja. Az indiai curry felhasználása a konyhában: Ez a curry krémes curry szószok készítésére használható, amelyek...
Portfólió (28)
Franciaország, Ham
...míg a lestyán egy ízt kölcsönöz, amely hasonlít a leveskockákhoz, így ízletes komplexitást ad a leveseknek és szószoknak. A kakukkfű pedig felébreszti az ízlelőbimbókat aromás és enyhén csípős ízével. Adja hozzá a Mi Halkeverékünket az elkészítéseihez, és induljon el egy kulináris utazásra a nyílt tengeren. Receptötlet: Fűszeres halpapírok Hozzávalók: 4 halfilé (tőkehal, hekk, dorádó, lazac, ízlés szerint) 1 citrom, karikákra vágva Néhány ág édeskömény Só Referencia: AR802018 Ean13: 3760306802018...
Portfólió (127)
Franciaország, Paris
... paradisiaca valójában egy gyümölcs, amelyet zöldségként fogyasztanak, mivel íze inkább egy édesburgonyához hasonlít, mint egy banánhoz. Főzhetjük vízben, süthetjük, vagy serpenyőben piríthatjuk. A héját is megtarthatjuk, hogy sütőben készítsük el. A plantain banánt különösen húsételek, csirke, hal, valamint curryk, csípős szószok és kókusztej kísérőjeként használják...
Portfólió (9)
Franciaország, Gennevilliers
2015-ben alapított SENEAFOOD a vezető ipari importálója az afrikai egzotikus termékeknek. Szakterületünk: a különböző fűszeres árnyalatú chili paszták és csípős szószok, egzotikus gyümölcsök, mint például ananász, papaya, mangó, kókuszdió, de más gyümölcsfajták is, mint a madd, bissap, bouye és moringa. Gluténmentes termékeket is gyártunk kölesből: tiakri (dégué), sankhal, thiére és fonio. A...
Portfólió (9)
Franciaország, Strasbourg
Különböző grúz termékek gyártója: borok, természetes ásványvizek, csípős szószok, teák, aloe vera növények, kerámia palackok, kukoricaliszt, eukaliptuszlevelek... stb.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play