Franciaország, Perpignan Cedex
...A Bondamanjak vagy piros Habanero antillai paprika egy kis paprika, körülbelül 5 cm hosszú, nagyon erős (10/10 a Scoville-skálán) és nagyon illatos, jellegzetes gyümölcsös ízével, az Antillákon Bondamanjak néven, a Réunion szigeten pedig cabri paprikaként ismert. Nem fogyasztják közvetlenül, hanem az ételekhez adják a főzés során, hogy ízesítsék, majd tálalás előtt eltávolítják.
Portfólió (30)
Franciaország, Aix-En-Provence
... különböző fűszerekkel és aromákkal, mint a bors, kurkuma és fokhagyma társítanak. Az erős érzések kedvelőinek és a félénkebbeknek egyaránt egyedi kóstolási élmény vár! Kíméletes sütésüknek köszönhetően kekszeink könnyű és ropogós textúrával rendelkeznek, és megőrzik a tápanyagok maximális mennyiségét.
Portfólió (9)
Franciaország, Wissous
...Erős Karibi Paprika Püré Ref: SAL008 Tartalom: 190 g...
Portfólió (186)
Franciaország, Levallois Perret
...A paprika egy kis, erős piros paprika, amelynek íze csípős, enyhén keserű és nagyon aromás. A paprika felhasználása a konyhában: Jól illik a bazsalikomhoz, a görögszénához, a kaporhoz, a szegfűszeghez, a gyömbérhez, a fokhagymához, a korianderhez, a köményhez, a majoránnához, a petrezselyemhez, a kakukkfűhöz, a fahéjhoz és a hagymához. Finoman ízesíti és kiemeli az olívaolajat, a leveseket, a szószokat, a zöldségköreteket, a vörös húsokat, a szárnyasokat és a halakat… A paprika jótékony hatásai: Gazdag C- és A-vitaminban, folsavban, káliumban és E-vitaminban.
Portfólió (28)
Franciaország, Besancon
...A KONYHÁBAN: Mérsékelten adagolja... Ha szereti a csípőset, a főzés elején fűszerezze, ha viszont csak egy enyhe csípősséget szeretne, a főzés végén adja hozzá. Húsokkal, halakkal, szószokkal, zöldségételekkel használható... AZ ELŐNYÖK A csípős paprika serkenti az emésztést, különösen a zsírokét, és csökkenti a fájdalmakat. Érdemes mértékkel használni, hogy élvezhesse ízletes előnyeit!
Portfólió (28)
Franciaország, Guenange
...A Habanero paprika, más néven Antillais, egy erős paprika, amelynek nagyon gyümölcsös ízei vannak. A főzés során csak vizet és ecetet adtunk hozzá a tartósításhoz, hogy maximálisan megőrizzük az ízeket. Ez a püré például párolt zöldségeken vagy pizzán használható. Hozzávalók: friss Habanero paprika (származás: Hollandia), víz, ecet 100 ml 10 000 (Scoville-skála)...
Portfólió (98)
Franciaország, Malataverne
...Hozzávalók: Sertészsír, baromfiszív, 20% fűszeres chorizo (sertéshús (EU-ból), só, tejpor, dextróz, fűszerek, húsaroma, E316 antioxidáns, E250 tartósítószer, E120 színezék), víz, piros paprika, tojás, só, bors, erős paprika 0,1%...
Portfólió (188)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Roussillon-i Só "Az Exotikus" összetétel: Mediterrán só (Gruissan), Massalé és erős paprika. Kézműves módon készült Roussillon-i só. Ez a természetes só valódi élelmiszer, tele van minden nyomelemével, zooplanktonnal és fitoplanktonnal, és nem csupán egy ízfokozó, mint a szokásos sók. Ez a só nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, semmilyen eltávolítást. Üveg edény 140g...
Portfólió (198)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play