Franciaország, Ham
...A teljes ánizsmagokat az anethum graveolens L. növényből gyűjtik. Az ánizs egy nagyon kedvelt fűszer a konyhában, jellegzetes ánizsos ízével. Az ánizsmagok különösen ízletesek grillezett vagy füstölt halak, friss sajtok, saláták, zöldségek, húsok, papírtasakban készült ételek, szószok, sütemények, lekvárok és kompótok kísérőjeként. Az ánizsos ízük egyedi dimenziót ad ezeknek az ételeknek, és...
Portfólió (127)
Franciaország, Carquefou
...Teljes választék sült húsokból: hagyományosan füstölt, Orloff, erdei stílus, kecskesajt & konfitált paradicsom, három sajt, szilva-őszibarack, tartiflette, És marinált húsok is: mexikói bordák, provence-i stb.
Franciaország, Wissous
...együttműködés termékeink népszerűsítésére és láthatóságuk növelésére. A következő termékkategóriákat forgalmazzuk: sós/édes élelmiszerek, italok, alkohol, ínycsiklandó élelmiszerek, friss/fagyasztott/étterem, gyümölcsök és zöldségek, füstölt húsok és baromfi, halak, húsok és kolbászok, véres hurkák, sózott húsok, és még sok más. Ügyfeleink kereskedelmi, vendéglátóipari, nagykereskedelmi, ipari és nagykereskedő szakemberek. A Wissousban, Essonne-ban található csapatunk itt van, hogy válaszoljon kérdéseire és tanácsot adjon termékeinkkel kapcsolatban.
Portfólió (186)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...tiszteletben tartva a hagyományos érlelési folyamatot. Több mint 9 hónapig érlelik őket, így minden finomságuk megmutatkozik. A COLA Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legjobb darabokat válasszuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. A vállból, a hasból vagy a sonkából származó húsok, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, mindegyike egy ügyes keverékbe kerül. Így minden receptünknek megadjuk a puhaság és az aromás erő karakterét. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Portfólió (2)
Franciaország, La Courneuve
Mi a 100%-ban afrikai élelmiszerek nagykereskedelmére specializálódtunk. Termékkínálatunk olyan termékekből áll, mint: egzotikus gyümölcsök és zöldségek, fagyasztott halak (barracuda minden méretben, szenegáli kapitány, tengeri sügér filék, tilápia, vörös sügér, chinchard, makréla, karangue, ombrine kapitány, garba tonhal, kandratikie kapitány, és még sok más), füstölt húsok és halak, attiéké...
Franciaország, Amancy
... lépésre. Az alapja a legjobb alapanyagok, kizárólag francia húsok. A legízletesebb, kevésbé zsíros sertéshús darabok, vállak, sonkák, hasaaljak... Nem adva vissza azt a vizet, ami megduzzasztja a mérlegeket! „Házilag” készült fűszerezések, amelyek a savoyai fűszerek és aromák illatát árasztják, nyers formában. Természetes bélbe töltés és természetesen kézi kötözés. Hosszú pácolás, kézműves füstölés a földjeink fáival és fűszernövényeivel, hagyományos szárítás a száraz kolbászaink, virslijeink, chipolataink, merguez-ünk számára... Online és közvetlen értékesítés!
Franciaország, Rungis Cedex
... szolgálunk ki: nyilvános vagy céges éttermek, vendéglátók és szállodák. Ehhez körülbelül húsz hűtött teherautóból álló flottával rendelkezünk, amelyek naponta járják Párizst és környékét. ALAZARD, a kis párizsi farm SZAKÉRTŐJE AZ ÉTTERMI TEJTERMÉKEKNEK. A friss termékek világelső piacának szívében minden terméket megtalálunk Önnek: tejtermékek, sajtok, húsok, kolbászok, lisztek és kenyerek, gyümölcsök és zöldségek, füstölt lazac, liszt és tojás… Szállítások, kiszállítások Párizs környékén.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play