Franciaország, Outreau
A CHANNEL SEA FOOD egy Hauts de France-i vállalat, amely a tengeri termékek importálására és exportálására specializálódott. Csoportunk folyamatosan figyelemmel kíséri a genetikai kutatásokat és új fajok létrehozását, ami minket a piac egyik jelentős szereplőjévé tesz. Mindig figyelünk ügyfeleink igényeire, és nagy figyelmet fordítunk javaslataikra, hogy javítsuk termékeink minőségét. Több mint 3...
Portfólió (172)
Franciaország, Boulogne-Sur-Mer
...Kézi halpucoló, amely mindenféle finom vagy mély bőrű halhoz alkalmazható: lapos halak (nyelvhal, rája stb.) és nagy friss vagy füstölt halfilék (trófea, lazac stb.). Két változatban kapható: - pengével (V358L) - vagy csak a bőrtelenítő talppal (V358S). A V358L gépen a vastagság beállítása a gép oldalán található fogantyúval lehetséges. A választható betöltő hengert a munkabiztonság és...
Portfólió (48)
Franciaország, Paris
...A friss lazac és a füstölt lazac finom egyesítése a friss kapor levelekkel ezt a terméket kötelező klasszikussá teszi. Hozzávalók: Friss lazac 44%, füstölt lazac, tejszín, halhúsleves, hagyma, olívaolaj, kapor, só, agar-agar, fehér bors. Nettó súly: 90 g...
Portfólió (200)
Franciaország, Saint-Méen-Le-Grand
...A tányérok merev kartonból vagy extrudált polisztirolból készülnek. Ideális élelmiszertányér a lazac és a füstölt vagy friss hal, a libamáj, a kacsamell stb. vákuumcsomagolásához.
Portfólió (22)
Franciaország, Descartes
... készítjük. Bio füstölt lazac 2004 óta az Ecocert által tanúsítottak vagyunk friss lazacfilére, bio egész füstölt lazacra és szeletelt bio lazacra, valamint kézzel szeletelt egész és szeletelt füstölt lazacra. Skót, ír vagy norvég lazacból készül. Kapros pácolt lazac Ez a lazac lassan pácolódik 0 °C-on, amelyhez finomra vágott kaprot adunk.
Portfólió (1)
Franciaország, Malataverne
...BERGERAC BLANC AOC BIO "L'abeille et la Fleur" 2018 750ml Javasoljuk, hogy a Bergerac Blanc-ot az alábbi ételekkel szolgálja fel: - Káposztás rája szárnyak kapribogyóval. - Ardi Gasna. - Spárga füstölt lazaccal. - Tenger gyümölcseivel töltött királyi falatok. - Bar (tengeri sügér) carpaccio. - Chorba. - Lazac ropogósok.
Portfólió (188)
Franciaország, Cannes
...A háziállata szorongásának enyhítésére a 2,5%-os CBD olaj macskáknak - füstölt lazac ízű tökéletesen alkalmas. Nyugtató hatásainak köszönhetően csökkenti a stresszt és a kellemetlenségeket, lehetővé téve, hogy macskája jótékony hatásokat tapasztaljon a testében. Franciaországban készült, ez az olaj füstölt lazac aromával rendelkezik.
Portfólió (181)
Franciaország, Soreze
...Belevághat néhány "merész" receptbe is - füstölt lazac teával, szárított kacsamell, ravioli, gnocchi, szárított kolbászok, áfonyás muffinok... Minden recept illusztrált és lépésről lépésre részletezett. REF:LIXTVPYF Fő anyag:papír Szélesség:21 cm Magasság:21 cm Vastagság:1 cm Nettó súly:355 g...
Portfólió (195)
Franciaország, L'union
... a végtermék eltarthatóságát. - A készítmények vagy Mixek, amelyek egyszerű alkalmazást és a végtermék kiváló minőségét ötvözik (béchamel mix, blini mix, stb.) - Az aromák, amelyeket a vendéglátóipari termékekhez használnak, hogy ízesítsenek vagy fokozzák az ízesítést (pizza aroma, füstölt aroma, Tex Mex, hagyma, garnéla, lazac, stb.) Mint minden más alapanyagunk esetében, laboratóriumunk készen áll, hogy meghallgassa Önt, és megfogalmazza azt a terméket, amire szüksége van.
Portfólió (12)
Franciaország, Ham
... frissítő érintést kölcsönöz nekik. Receptötlet: Grillezett Lazac Ánizzsal Hozzávalók: 4 szelet lazac 2 evőkanál ánizsmag 1 citrom leve Só és bors ízlés szerint 2 evőkanál olívaolaj Referencia: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portfólió (127)
Franciaország, Besancon
...A KONYHÁBAN: A paprika sokoldalúan felhasználható a konyhában: csirke, hamburger, kebab, omlett, füstölt lazac, mindenféle nyárs, avokádóhab... A paprika elengedhetetlen fűszer a konyhában. AZ ELŐNYÖK A paprika gazdag A, C, E vitaminokban. Számos antioxidánst tartalmaz. Mérsékelt fűszerezésű ételek esetén = Tele van vitaminokkal és antioxidánsokkal.
Portfólió (28)
Franciaország, Landeleau
... receptjének köszönhetően tökéletesen megfelel azoknak, akik figyelnek a vonalaikra és/vagy az egészségükre. Ez a palacsinta jól átsült, a tartósság érdekében. Hidegen fogyasztható szendvicsként, vagy reggelire és uzsonnára (vajjal vagy csokoládéval, lekvárral...), és ebédre, vacsorára töltve. Étkezési ötlet: Az étkezéshez bármivel tölthető, amit csak el lehet képzelni: - vaj, gruyère sajt, sonka, tojás, - vaj, füstölt lazac, citromlé - sajt, saláta - kolbász - füstölt szalonna - apró zöldségekkel...
Portfólió (3)
...füstölt makréla hagymával, füstölt laposhal, füstölt spratt, füstölt tőkehalfilék, füstölt tőkehal hátsó részek, füstölt fekete tőkehalfilék, rollmops, füstölt angolna, füstölt lazac oldal. Teljes választék minden élelmiszeripari szakmának megfelelő csomagolásból, nagykereskedelmi és önkiszolgáló értékesítéshez: GMS, vendéglátás, kiskereskedelem, nagykereskedők... Tengeri termékek kereskedelmi választéka. Kiskereskedelmi értékesítés a helyszínen. Értékesítés vállalati bizottságoknak, közintézményeknek, egyesületeknek, üzleti ajándékok... Hűtött szállítás az egész Franciaország területén.
Portfólió (1)
Franciaország, Plailly
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Franciaország, Fresnes
Franciaországban, Île-de-France régióban található cég vagyunk, amely az egész Franciaország területén ellátja az éttermeket és a vendéglátókat tengeri ételekkel. -Friss és fagyasztott halak -Kagylók -Rákfélék -Feldolgozott termékek, például füstölt lazac stb. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további információkért.
Franciaország, Pertuis
...A Saumoneraie Saint Martin-nál, ahol kézműves füstölést végzünk, tiszteletben tartjuk a nagy hagyományokat, hogy a valódi ínyencek számára bemutathassuk az autentikus lazac ízét. Minden lazacot egyedileg kezelünk, frissen (nem fagyasztva) választjuk ki, Guérande „Nature&Progrès” sóval szárazon sózzuk, majd óvatosan hideg füstöléssel füstöljük bükkfával, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. Ezen kívül egy finom választékot is kínálunk füstölt és pácolt lazacokból, köztük pastis édesköménnyel, Bourbon borssal és vodka kaporral.
Franciaország, La Seyne Sur Mer
A Le Fumoir de Provence, családi vállalkozás már 2 generáció óta. Füstölt halakat állítunk elő, színezékek, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Széles választék friss és füstölt halakból. (tonhal, lazac, kardhal, pisztráng, bottarga, tőkehal, garnélarák, osztriga, kagyló, fekete tőkehal, füstölt tőkehal, tintahal, mediterrán sügér, mediterrán dorádó, tengeri sügér, és még sok más ... )...
Franciaország, Arnouville Les Gonesse
... fejleszti és megvalósítja az Ön gyártásához megfelelő technológiai folyamatokat: sertéshúsipari termékek (főtt sonka, szalonnák, pástétomok és egyéb termékek), száraz húsipari termékek (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), pácolt termékek, feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggets), sült és füstölt csirkék, tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok és egyéb termékek).
Franciaország, Rungis
... megoldásokat és prémium élelmiszereket is kidolgozott a szakemberek számára. A MASSE ház elsősorban a jó termékek iránti szenvedélyéről ismert, mint például a füstölt lazac, kaviár, hús (malac, csont nélküli malaclapocka, csont nélküli malaccomb, csonttal rendelkező malak váll, csonttal rendelkező malac hátsó láb, valamint belsőségek, mint a borjúvese és borjúmáj, marha / bárány, és egy részletesebb helyi hús- és szárnyas ajánlat, vad, szalámik, gombák és ravioli, rákok, tengeri termékek és csigák, olajok és ecetek, valamint élelmiszer.
Franciaország, PEYREHORADE
... füstölők révén a BARTHOUIL Ház kiváló minőségű füstölt lazacokat állít elő. A BARTHOUIL Ház emellett más halakat (füstölt angolnát), bio termékeket (bio lazac, bio terrinák), kaviárt, haltojásokat, taramát, regionális specialitásokat (kacsa konfit, friss, füstölt, szárított mellfilék...) és gasztronómiai ajándékcsomagokat is kínál.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play