Franciaország, Montelimar
...Montélimari kemény nougat 100 g, a hagyományos nougat, amely a ropogós állaga miatt népszerű a kedvelők körében. A Montélimari Diane de Poytiers kemény nougat egy olyan recept alapján készült, amely a hagyomány szerint főként provence-i mézből, mandulából, pisztáciából, cukorból, tojásfehérjéből és vaníliából áll. Referencia: 103252 SÚLY (KG-ban): 0.200 Csomagolás: 18 ÁFA: 20.0%...
Portfólió (154)
Franciaország, Malataverne
Franciaország, Objat
A LIMOUZI SAVEURS vállalat révén szenvedélyünk, hogy felfedeztesse a korreziai táj csodáit, olyan recepteket alkotva, amelyek képesek meglepni és elragadni Önt. Mindig az újdonságok keresésében, tudásunkat az Ön rendelkezésére bocsátjuk, hogy finom és ízletes termékeket kínálhassunk. Büszkék vagyunk arra, hogy elkötelezettek vagyunk termékeink előállítása iránt az Objat (19) gyártóműhelyünkben, c...
Portfólió (109)
Franciaország, Biguglia
...Kezdje az őszt lágyan ezzel a puha és mégis ízletes recepttel. A receptet a La Bonne Boxe készítette el az Amandulosa krémünkkel. A chai latte eredetileg egy ital, amely főként teából és egy kis tejből készül, itt pedig néhány különleges hozzávalóval van megfűszerezve. Készítse el és élvezze mértéktelenül...
Portfólió (68)
Franciaország, Louviers
...Genetikai szinten ez a kakaó főként a venezuelai Sur del Lago területének tipikus hibridjéből származik, Criollo tartalma 5 és 20% között mozog.
Portfólió (6)
Franciaország, Talant
...Emellett zsűritagként is részt vesz a "Ki lesz a következő nagy cukrász?" című műsorban. Christophe Adam műhelye kiemeli a pékség nemes és jellegzetes hozzávalóit egy könyvsorozaton keresztül: Eper, Csokoládé... minden kötet arra hívja fel a figyelmet, hogy újra felfedezzük ezeket az elemeket. A cukrász számára inkább fűszer, mint gyümölcs, a citromot főként ízesítésre használják, nem pedig...
Portfólió (192)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
... kölcsönöz neki. Egy abszolút élvezet, amely aperitifként vagy desszertként is élvezhető egy kocka csokoládé mellett. A ház: 1894-ben, egy sake-termelő családban született Masataka Taketsuru ma a japán whisky atyjaként ismert. Kémikusként végzett tanulmányai után a Settsu Shuzo céghez került, amely 1918-ban Skóciába küldte, hogy ott tanuljon. Masataka szenvedélyesen beleszeretett a whiskybe, és úgy döntött, hogy életét ennek szenteli. Típus: Single Grain Whisky Űrtartalom: 70cl Alkoholtartalom: 45%...
Portfólió (321)
Franciaország, Paris
Családi csokoládégyárunkat 1910-ben alapították, és a minőségi csokoládé készítésére specializálódtunk. Termékeink természetes összetevőikről is ismertek. Termékválasztékunk főként piemonti pralinéból és mogyoróból, szicíliai pisztáciából, valamint spanyol kandírozott narancshéjból áll. Valóban, receptjeink nem tartalmaznak semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, és semmilyen hozzáadott zsírt...
Franciaország, Paris
2022 óta az ELITOPHE SAS egy élelmiszeripari termékek kereskedelmére specializálódott vállalat. Főként az ELITOPHE SAS kakaó beszállítója, különösen a kakaóbab és bio kakaóbab fejlesztésével foglalkozik. A cég kakaóbabot, szóját, szezámmagot és földimogyorót is szállít nemzetközi szinten. Ezek természetes, biológiai termékek, amelyek afrikai országokból származnak, mint Elefántcsontpart, Guinea vagy Benin. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további információkért!
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play