...A mi apátsági sörünk bejárati ajtaja: Könnyű alkoholú világos sör ízletes ízjegyekkel.
Finom keserűsége a szájban nagyon üdítővé teszi. Világos szín, enyhe természetes zavarossággal és homogén, finom buborékokkal. Frissítő virágos jegyek, amelyek kóstolásra csábítanak.
Stílus: Világos sör
Alkohol: 5°
Maláták: Pilseni, Müncheni 25 és Búza
Hozzávalók: Brewer’s Gold és Strisselspalt
IBU: 14
Fehér hús: vízben főtt csirke
Sajt: chaource, brillât savarin, juhsajt
Ételek: kagyló-francia sültkrumpli vagy savanyú káposzta...
...Az almás püré egy gyümölcspüré, amely főtt vagy friss almából készül, esetleg egy kis cukorral vagy fahéjjal. Franciaországban az almás püré desszertként szolgál, míg Észak- és Kelet-Európában, valamint Amerikában gyakran kísérik a húsételeket. Belgiumban és Hollandiában szintén köretként tálalják, különösen véres hurkával vagy csirkével.
...CHARCUTERIE
Franciaországból, Spanyolországból vagy Olaszországból a Le Delas széles választékot kínál felvágottakból: a híres egész Pata Negrától a készre vágott sonkákig, nem is beszélve a terrine-kről, kolbászokról és más főtt vagy füstölt húsokról...
...Folyamatos főző 500 kg/h hús
Innovatív főzési rendszer: vízfürdő, permetező fúvókák a homogén főzés érdekében. Szekvenciális táplálási protokoll a főzőben a homogén főzéshez lével vagy zsírral. (konfit, stb...)
Innováció a CEMMI-től
IHM interfész, receptek többféle főzési módhoz (lében, konfitálva, vízben, levesben, olajban...)
Lágy főzés (vízfürdő) hőolajjal
Rendszeres és homogén főzés (végtelen csiga)
CIP rendszer (opció)
Higiénikus és robusztus tervezés, teljes rozsdamentes acél
Élelmiszerrel érintkező anyagok tanúsítva...
... és enyhén savanyú íz közötti tökéletes egyensúly a fogyasztók többségének tetszik.
A Golden Delicious alma általában szép méretű, és híres sárga héjáról ismerhető fel. Húsának fehér színe egyszerre puha, lédús és jól édeselt. Kissé zölden a gyümölcs ropogósabb, és enyhe savanyú íze van.
Ideális nyers ételekhez, mivel nagyon lassan oxidálódik. Sokoldalú alma, amely főtt ételekben is élvezhető, mint például a kompót vagy a klasszikus tarte tatin.
Rágni: Igen
Sütőben: Igen
Pitében: Igen
Főzni: Igen
Öko-felelősségteljes gyümölcsösök: Igen
Magas Környezeti Érték 3-as szint (HVE3): Igen...
A VARACHAUX vállalatot 1968-ban alapították. Ez egy kis- és középvállalkozás, amely húsalapú élelmiszer- köztes termékekre (PAI) specializálódott. Francia és európai vágóhidakból és feldolgozó üzemekből szerezzük be az alapanyagokat, és termékeinket a készételek ipara és a közétkeztetés számára értékesítjük. Tevékenységünk nyers és főtthús alapú termékek ipari előkészítése az élelmiszeripar...
... való formázását. A Palgacol eljárásunkkal lehetőséget biztosítunk arra, hogy hideg átalakítással készítsünk nemes és eredeti termékeket, nyers vagy főtt állapotban, eddig alig vagy egyáltalán nem használt alapanyagokból, a vendéglátók és feldolgozó műhelyek számára. A késztermék mindig egyenletes megjelenésű, és az eredeti termékekhez, hús- vagy halizomhoz hasonlítható. A sütési hozam közel áll a nyers izomhoz, és tökéletesen megtartja az állagát a szeletelés és a sütés során.
A FASSIER húsüzem a legjobb hagyományos húsipari eljárásoknak megfelelően készíti termékeit. Vezető termékek: Jasnières borban főtt felső sonka, füstölt fokhagymás kolbász bükkfán, kézzel formázott főtt sonka, sült hagymás fekete puding.
Hét generáció óta kézműves húsipari termékeket gyártunk. Húsipari termékeinket hetente kézműves módon készítjük, hogy garantáljuk termékeink frissességét. Tartósítószerek és színezékek nélkül, ezek a termékek a régiónk ízeit kínálják. Száraz húsipari termékek: bika kolbász, tekert hasaalja.....stb. Főtt húsipari termékek: fejhús, andouillettes, caillettes, stb. Grilléink: andouillettes, kolbászok (chili, bárány mentával, bazsalikom stb.)...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.